ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Πανελλαδικές: Στατιστικά αποφοίτων ΤΕΕ για τα ΤΕΙ
 

 

Αθήνα 27.5.2010, 16:32

Στατιστικά στοιχεία των επιδόσεων των κατόχων Β’ κύκλου ΤΕΕ, οι οποίοι συμμετείχαν φέτος στις ειδικές εισαγωγικές εξετάσεις για τα ΤΕΙ, έδωσε το υπουργείο Παιδείας (πίνακας στα συνημμένα).

Από τους 1.261 υποψήφιους (1.096 από ημερήσια ΤΕΕ και 165 από εσπερινά ΤΕΕ) που κατέθεσαν μηχανογραφικό δελτίο, συμμετείχαν στις εξετάσεις 976 υποψήφιοι (849 από ημερήσια ΤΕΕ και 127 από εσπερινά ΤΕΕ).

Οι ονομαστικές  μηχανογραφικές καταστάσεις με τους αντίστοιχους βαθμούς θα παραδοθούν τη Δευτέρα 31 Μαΐου 2010 στις Διευθύνσεις  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και στα Γραφεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης της χώρας, προκειμένου οι οικείοι Διευθυντές να τις προωθήσουν άμεσα στα ΤΕΕ - ΕΠΑΛ αρμοδιότητάς τους.

Οι υποψήφιοι μπορούν από την Παρασκευή 28 Μαΐου 2010 (μετά τις 11 π.μ.)να πληροφορούνται τη βαθμολογία τους και από την ιστοσελίδα του υπουργείου http://www.ypepth.gr, πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και τα τέσσερα αρχικά των ονομαστικών τους στοιχείων (Επώνυμο-Όνομα-Πατρώνυμο- Μητρώνυμο) με κεφαλαία.

* Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε σχετικό πίνακα.

 

 

 

 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
Πίνακας (αρχείο pdf 27,9 kb)

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved