ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Εισαγωγή 698 εκπαιδευτικών στα Διδασκαλεία
 

 

Αθήνα 27.5.2010, 16:35

Αποτελέσματα για την εισαγωγή 698 εκπαιδευτικών στα Διδασκαλεία, ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας (πίνακες στα συνημμένα).

Στη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου τονίζεται ότι "πρόθεση του υπουργείου είναι, στο πλαίσιο των νέων πολιτικών για την αρχική εκπαίδευση και επιμόρφωση των εκπαιδευτικών που αρχίζει να υλοποιείται με το νέο νόμο, να προωθηθούν άμεσα δραστικές παρεμβάσεις για την αναμόρφωση του συστήματος επιμόρφωσης και μετεκπαίδευσης, ώστε να αποκτήσει μία ολοκληρωμένη, επιστημονικά συγκροτημένη και ποιοτικά αναβαθμισμένη δομή που θα εξυπηρετεί ουσιαστικά τις ανάγκες του νέου σχολείου".

Ήδη, προς αυτή την κατεύθυνση οι σχετικές δράσεις έχουν αρχίσει, μέρος της οποίας αποτελεί και η σύνοδος των Προέδρων των Παιδαγωγικών Τμημάτων στη Ρόδο.

* Στα συνημμένα αρχεία θα βρείτε τους σχετικούς πίνακες.

 

 

 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
Πίνακες (αρχείο zip 79,4 kb)

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved