ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Συνεχίζεται η αποχή των εκπαιδευτικών

 

Αθήνα 11.6.2010, 18:26

Σε αδιέξοδο κατέληξε η σημερινή συνάντηση του υφυπουργού Παιδείας Γιάννη Πανάρετου με το ΔΣ της ΟΛΜΕ για το θέμα των αμοιβών των εκπαιδευτικών που συμμετέχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις. Έτσι, η Ομοσπονδία καλεί τους εκπαιδευτικούς σε αποχή έως την προσεχή Τρίτη, οπότε και θα συνεδριάσει για να εκτιμήσει την κατάσταση.

Ο κ. Πανάρετος διαβεβαίωσε την ΟΛΜΕ ότι τα κονδύλια για τις αμοιβές των εκπαιδευτικών είναι διαθέσιμα και ότι θα καταβληθούν το συντομότερο δυνατόν, ενώ απέδωσε τη μείωση της αποζημίωσης στη δύσκολη οικονομική συγκυρία. Παράλληλα, καλεί όλους όσοι εμπλέκονται στη διαδικασία των πανελληνίων εξετάσεων να αντιληφθούν ότι έχουν υποχρέωση να ολοκληρωθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και διαβεβαιώνει ότι τα αποτελέσματα δεν πρόκειται να καθυστερήσουν σημαντικά.

Αδυναμία να διαχειρισθεί ένα τόσο σοβαρό θέμα καταλογίζει στο υπουργείο Παιδείας η υπεύθυνη Παιδείας της Νέας Δημοκρατίας Ελίζα Βόζεμπεργκ και επισημαίνει ότι ο θεσμός των πανελλαδικών εξετάσεων δέχεται σημαντικό πλήγμα.

Αξιολόγηση
Εν τω μεταξύ, επιστολές για την αυτοαξιολόγηση της σχολικής μονάδας απέστειλε σήμερα στις Ομοσπονδίες των εκπαιδευτικών η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου. Ειδικότερα, σε συνέχεια της επιστολής της για την «εθνική στρατηγική για την επιμόρφωση», έστειλε στους Προέδρους της ΔΟΕ, της ΟΛΜΕ και της ΟΙΕΛΕ τα κείμενα διαβούλευσης για το σχέδιο πρότασης που αφορά την αυτοαξιολόγηση της σχολικής μονάδας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved