ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Εμμένει στη μείωση των μισθών των βαθμολογητών η κ. Διαμανοπούλου

 

Αθήνα 16.6.2010, 19:35

Εμμένει στη θέση της για μείωση των αμοιβών των εκπαιδευτικών που συμμετέχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου, αποδίδοντάς την στην οικονομική κατάσταση και στο νόμο για την εισοδηματική πολιτική.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι η καλή θέληση της πολιτείας εξαντλήθηκε με την πρόσφατη υπουργική απόφαση για τις αμοιβές, ενώ απευθυνόμενη στην ΟΛΜΕ υπογράμμισε: "Θεωρώ ότι το συνδικαλιστικό όργανο της ΟΛΜΕ θα λάβει υπόψη του όλα τα δεδομένα. Τα δεδομένα αυτά αφορούν και στα συμφέροντα των εκπαιδευτικών και κανείς δεν αμφιβάλλει και δεν αμφισβητεί ότι υπάρχουν πολλά και σοβαρά οικονομικά προβλήματα, αλλά θα λάβουν υπόψη τους και τις άλλες παραμέτρους και οι άλλες παράμετροι είναι η αγωνία των παιδιών, αλλά και ο θεσμός των πανελλαδικών εξετάσεων". Η ίδια άφησε σαφώς να εννοηθεί ότι θα εξευρεθεί άλλη λύση σε περίπτωση που οι εκπαιδευτικοί συνεχίσουν την αποχή.

Παρέμβαση στο θέμα έκανε και η αρμόδια για θέματα παιδείας της Νέας Δημοκρατίας Ελίζα Βόζεμπεργκ, η οποία δήλωσε μεταξύ άλλων: "Η αδυναμία της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας να διαχειρισθεί ένα τόσο σοβαρό ζήτημα, όπως οι πανελλαδικές εξετάσεις, προσλαμβάνει πλέον δραματικές διαστάσεις. Την ώρα που δοκιμάζονται τα όρια της αντοχής 90.000 Ελληνικών οικογενειών, η υπουργός Παιδείας - με τις προκλητικές δηλώσεις της - ρίχνει λάδι στη φωτιά, εντείνοντας την αγανάκτηση μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών, οι οποίοι πληρώνουν ακριβά τις συνέπειες της ενδοκυβερνητικής ασυνεννοησίας".

* Δείτε το κείμενο της συνέντευξης της κ. Διαμαντοπούλου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved