ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 















 
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Επιστρέφουν οι βαθμολογητές των πανελλαδικών

 

Αθήνα 22.6.2010, 17:32

Τη λήξη της αποχής των βαθμολογητών των πανελλαδικών εξετάσεων ανακοίνωσε πριν από λίγο η ΟΛΜΕ.

"Στάση ευθύνης" χαρακτήρισε την απόφαση της Ομοσπονδίας η υπουργός Παιδείας Άννας Διαμαντοπούλου και διαβεβαίωσε ότι το υπουργείο καταβάλλει ήδη κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η διαδικασία της βαθμολόγησης να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό, παράσχοντας κάθε δυνατή διευκόλυνση προς τους βαθμολογητές.

Σε ανακοίνωσή της η ΟΛΜΕ αναφέρει: "Το προηγούμενο διάστημα, με τη βοήθεια χιλιάδων συναδέλφων, που μας εμπιστεύτηκαν και μας ακολούθησαν, πετύχαμε την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων των συναδέλφων που εμπλέκονται στις πανελλαδικές εξετάσεις και καταδείξαμε την αναξιοπιστία των κυβερνήσεων στο ζήτημα της μη πληρωμής των δεδουλευμένων των καθηγητών για εργασίες πάσης φύσεως στο τρέχον σχολικό έτος αλλά και προγενέστερα. Παρά  την αδιάλλακτη κυβερνητική στάση  να εμμείνει στην περικοπή των αποζημιώσεων όσων εμπλέκονται στη διαδικασία των πανελλαδικών εξετάσεων, το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ λαμβάνοντας υπόψη ότι εκτός από εργαζόμενοι είμαστε και παιδαγωγοί, καθώς και την ανάγκη διασφάλισης με αξιόπιστο τρόπο της βαθμολόγησης των γραπτών, αποφάσισε τη μη συνέχιση της αποχής στα βαθμολογικά κέντρα. Καταγγέλλοντας με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τον εμπαιγμό των εκπαιδευτικών από  την κυβέρνηση, αποδεικνύουμε ότι για εμάς το «πρώτα ο μαθητής» αποτελεί καθημερινή πράξη".

Στο θέμα παρενέβη και η υπεύθυνη Παιδείας της Νέας Δημοκρατίας Ελίζα Βόζεμπεργκ: "Οι εκπαιδευτικοί επέδειξαν σήμερα υψηλό αίσθημα ευθύνης. Σεβόμενοι την αγωνία των υποψηφίων και των οικογενειών τους και συμμεριζόμενοι την ανάγκη πολλών αποφοίτων Λυκείου να προλάβουν τις προθεσμίες εγγραφής σε Πανεπιστήμια του Εξωτερικού, αποφάσισαν τη λήξη της αποχής και την άμεση επάνοδο στα καθήκοντά τους. Ας αναλογιστεί και η υπουργός τις ευθύνες της έναντι των εκπαιδευτικών, με τους οποίους ούτε μία φορά επεδίωξε να συναντηθεί κατά τη διάρκεια της πολυήμερης αποχής τους. Των εκπαιδευτικών, στους οποίους η Κυβέρνηση άλλα υποσχέθηκε στα τέλη Μαΐου και άλλα ανακοίνωσε στα μέσα Ιουνίου".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 



 

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved