ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Nέα ειδικότητα ΙΕΚ: Τεχνικός κατασκευής έγχορδων μουσικών οργάνων
 

 

Αθήνα 21.8.2010, 14:22

Η ειδικότητα "Τεχνικός κατασκευής έγχορδων μουσικών οργάνων" θα λειτουργήσει στα Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ). Ο Οδηγός της παραπάνω ειδικότητα εκδόθηκε ήδη από τον Οργανισμό Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΟΕΕΚ).


Όπως αναφέρεται στον Οδηγό (θα τον βρείτε στα συνημμένα), στην αγορά εργασίας παρατηρείται έλλειψη καταρτισμένων κατασκευαστών σε θέματα μελέτης, σχεδίασης, κατασκευής, συντήρησης και αναπαλαίωσης έγχορδων μουσικών οργάνων. Οι περισσότεροι κατασκευαστές έγχορδων μουσικών οργάνων είναι εμπειροτέχνες, ενώ δεν είναι απαραίτητη ειδική άδεια άσκησης επαγγέλματος για να εργαστεί κάποιος ως ελεύθερος επαγγελματίας. Κι ενώ υπάρχει επαρκής εκπαίδευση ως προς το επιστημονικό μέρος του ήχου, παρατηρείται έλλειψη σε εφαρμοσμένα θέματα της κατασκευής μουσικών οργάνων.

* Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε τον Οδηγό της ειδικότητας, όπως δημοσιεύεται στο τεύχος Β' αρ. 1081/15 Ιουλίου 2010 της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως.

 

 

 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
Ο Οδηγός (αρχείο pdf 176 kb)

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved