ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Συνάντηση για την έρευνα και την τεχνολογία
 

 

Αθήνα 22.7.2010, 19:52

«Η Έρευνα και η Τεχνολογία βασικός μοχλός ανάπτυξης. Έναρξη δημόσιας διαβούλευσης για την ανάδειξη των κεντρικών προτεραιοτήτων της Εθνικής Στρατηγικής Έρευνας», θα είναι το θέμα συζήτησης που θα έχουν αύριο Παρασκευή 23 Ιουλίου η υπουργός και ο υφυπουργός Παιδείας, Άννα  Διαμαντοπούλου και Ιωάννης Πανάρετος αντίστοιχα, με δημόσιους φορείς, εκπροσώπους του παραγωγικού τομέα, ΑΕΙ και Ερευνητικά Κέντρα και επιχειρήσεις με σημαντική ερευνητική δραστηριότητα.

Στόχος του υπουργείου Παιδείας είναι η χάραξη συγκεκριμένων προτεραιοτήτων και  ο προσδιορισμός των μεθόδων παρέμβασης που θα επιτρέψουν την αποτελεσματική υλοποίηση των νέων δράσεων έρευνας και τεχνολογικής ανάπτυξης.

Στην συνάντηση θα συμμετέχουν: ο Γενικός Γραμματέας Έρευνας και Τεχνολογίας, Αχιλλέας Μητσός, οι Γενικοί Γραμματείς του Υπουργείου Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Αλέξανδρος Φούρλας, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γεωργία Μπαζώτη – Μητσώνη, του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Κων/νος Μαθιουδάκης, καθώς και εκπρόσωποι βασικών παραγωγικών φορέων και συγκεκριμένα του ΣΕΒ,  του ΣΕΠΕ και του ΕΒΕΑ. Στη συνάντηση θα συμμετέχουν οι  Γενικοί Γραμματείς άλλων Υπουργείων, Περιφερειάρχες, Πρόεδροι επιχειρηματικών συνδέσμων και εκπρόσωποι επιχειρήσεων που έχουν τον ενεργότερο ρόλο σε δράσεις Έρευνας και Τεχνολογίας, καθώς επίσης και Διευθυντές Ερευνητικών Κέντρων, Αντιπρυτάνεις Έρευνας των Πανεπιστημίων, Πρόεδροι των ΑΤΕΙ.

* Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε το πρόγραμμα της συνάντησης και το κείμενο βάσης για τη διαβούλευση.

 

 

 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
Το πρόγραμμα και το κείμενο της διαβόύλευσης (αρχείο pdf 430 kb)

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved