ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Οδηγίες του υπουργείου Παιδείας ενόψει του νέου σχολικού έτους
 

 

Αθήνα 5.9.2010, 23:26

Εγκύκλιο με οδηγίες προς τους εμπλεκόμενους με το εκπαιδευτικό έργο στα δημόσια σχολεία εξέδωσε το υπουργείο Παιδείας, με πρωταρχικό στόχο την παροχή υψηλής ποιότητας εκπαίδευσης και την άριστη οργάνωση και εύρυθµη λειτουργία των σχολικών µονάδων.

Στην εγκύκλιο -που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και για τους γονείς των μαθητών- το υπουργείο τονίζει ότι εφαρµόζει όλα τα απαραίτητα µέτρα ώστε να διασφαλιστεί η οµαλή ένταξη όλων των µαθητών στο εκπαιδευτικό σύστηµα, η κοινωνική τους ενσωµάτωση, αλλά και η γνωστική, συναισθηµατική και κοινωνική τους ανάπτυξη.

Μεταξύ άλλων, η εγκύκλιος αναφέρεται: στο σωστό και έγκαιρο προγραμματισμό του εκπαιδευτικού έργου, στην αξιολόγηση των µαθητών, στην ασφάλεια µαθητών, στη συνεργασία εκπαιδευτικών και γονέων, στη µεταφορά των µαθητών, στις εκδροµές και τις διδακτικές επισκέψεις, στην επιλογή σηµαιοφόρων, στην καθυστέρηση εγγραφής, στην επανάληψη φοίτησης στο Νηπιαγωγείο, στις απουσίες των µαθητών, στην εγγραφή και φοίτηση ροµά, στις άδειες εισόδου στα σχολεία, στην πρωινή προσευχή και την ανάρτηση της σηµαίας, στη χρήση κινητών τηλεφώνων, κ.λπ.

* Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε το πλήρες κείμενο της εγκυκλίου.

 

 

 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
Odigies sxoleion 5 9 2010.pdf

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved