ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
"Όχι" ΚΚΕ στη Διακομματική Επιτροπή για την παιδεία

 

Αθήνα 1.10.2010, 15:32

Mε επιστολή του προς την υπουργό Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου, το ΚΚΕ της γνωστοποιεί ότι δεν θα συμμετάσχει στην Εθνική Διακομματική Επιτροπή για την Παιδεία.

Όπως αναφέρεται στην επιστολή, "το ΚΚΕ επανειλημμένα έχει καταθέσει και δημόσια τις θέσεις του για μια Παιδεία που θα υπηρετεί τα συμφέροντα και τις ανάγκες του λαού και όχι του κεφαλαίου. Υπενθυμίζουμε ότι πολλές φορές τις αναπτύξαμε στην Βουλή σε συζητήσεις που προκάλεσε το κόμμα μας και ήταν μάλιστα το κεντρικό θέμα της τελευταίας προ ημερησίας διάταξης συζήτησης που έγινε με δική μας πρωτοβουλία σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων. Όπως γνωρίζετε συμμετέχουμε ενεργά στην σχετική μόνιμη επιτροπή του Εθνικού Κοινοβουλίου. Θεωρούμε όμως ότι η διαβούλευση έχει συγκεκριμένη κατεύθυνση: Έρχεται σαν συνέχεια των αντιδραστικών αλλαγών στο σχολείο, στο πλαίσιο μιας ενιαίας στρατηγικής που έχει στο στόχαστρο ό,τι έχει απομείνει από το δημόσιο χαρακτήρα της Ανώτατης Εκπαίδευσης. Να αφαιρέσει και τα τελευταία εμπόδια ώστε να ρυθμίζουν οι επιχειρήσεις τη διοίκηση, τη δομή και το περιεχόμενο της Ανώτατης Εκπαίδευσης".

Καταλήγοντας, το ΚΚΕ τονίζει ότι "θα συμβάλλει με όλες του τις δυνάμεις για να ανοίξει ο άλλος δρόμος ανάπτυξης, ώστε η Παιδεία να υπηρετεί τις ανάγκες του λαού".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved