ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Πώς θα χορηγηθούν φέτος οι υποτροφίες του ΙΚΥ
 

 

Αθήνα 11.10.2010, 16:12

Τον κανονισμό του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ), σύμφωνα με τον οποίο θα χορηγηθούν φέτος οι 500 υποτροφίες του Ιδρύματος, παρουσιάζει η Proslipsis.

Οι υποτροφίες του ΙΚΥ αφορούν μεταπτυχιακές σπουδές στην Ελλάδα και το εξωτερικό και για μεταδιδακτορική Έρευνα στην Ελλάδα.

Το ύψος των οικονομικών παροχών καθορίζεται από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΙΚΥ με βάση τις οικονομικές δυνατότητες του. Από το ίδιο ορίζονται κάθε φορά και τα γνωστικά πεδία μετά της εξεταστέας ύλης, ο αριθμός των θέσεων υποτροφιών ανά γνωστικό πεδίο, η ηλικία των υποψηφίων, οι προθεσμίες υποψηφιότητας και υποβολής στοιχείων, ο χρόνος και ο τόπος διεξαγωγής των διαγωνισμών.

Σχετική πρόσκληση, στην οποία θα καθορίζεται και η προθεσμία υποβολής αιτήσεων, θα εκδώσει το Ίδρυμα το προσεχές διάστημα.

* Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε τον κανονισμό.

 

 

 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
Ο κανονισμός ΙΚΥ χορήγησης υποτροφιών (αρχείο pdf 122 kb)

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved