ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Κλειστό σχολείο της Φλώρινας ελλείψει δασκάλων

 

Αθήνα 20.10.2010, 13:31

Η διδακτική διαδικασία στο μεγαλύτερο σχολείο των Πρεσπών διακόπηκε σήμερα απότομα καθώς οι δάσκαλοι, με πρωτοβουλία των διευθύνσεων του υπουργείου Παιδείας, κλήθηκαν να διδάξουν σε άλλον νομό.

Τα παραπάνω καταγγέλλουν με ανακοίνωσή τους οι Οικολόγοι - Πράσινοι, επισημαίνοντας παράλληλα ότι "ενάμιση μήνα μετά τους διθυράμβους για την έλλειψη κενών στα σχολεία της χώρας αποδεικνύεται ότι όχι μόνο κενά υπάρχουν ακόμα αλλά και ότι καλύπτονται με θύματα τους πιο ευάλωτους".

Το μέλος της εκτελεστικής γραμματείας των Οικολόγων Πράσινων και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας με την Εναλλακτική Δράση Μιχάλης Πετράκος, δήλωσε για το θέμα: "Δυστυχώς για την ηγεσία του υπουργείου Παιδείας τα παιδιά και τα σχολεία της παραμεθορίου θεωρούνται αρκετά ασήμαντα ώστε να τους στερούν τους δασκάλους τους στη μέση της χρονικής χρονιάς. Η συμπεριφορά αυτή εκτός από ανάλγητη και αντιπαιδαγωγική δείχνει πόσο ασήμαντοι και αναλώσιμοι είναι για τη διοίκηση οι κάτοικοι της παραμεθορίου".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved