ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Στο συμβούλιο του ΟΟΣΑ συμμετέχει ο Ι. Πανάρετος

 

Αθήνα 4.11.2010, 19:32

Στο συμβούλιο των υπουργών Παιδείας των χωρών του ΟΟΣΑ, που διεξάγεται στο Παρίσι στις 4-5 Νοεμβρίου 2010 με θέμα την επένδυση στο ανθρώπινο και το κοινωνικό κεφάλαιο και τις αναδυόμενες προκλήσεις, με έμφαση  στην αντιμετώπιση των συνεπειών της οικονομικής κρίσης στην εκπαίδευση, συμμετέχει ο υφυπουργός Παιδείας Ιωάννης Πανάρετος.  

Της υπουργικής συνάντησης προηγήθηκε Forum με την συμμετοχή κοινωνικών εταίρων, διαμορφωτών εκπαιδευτικής πολιτικής, καθηγητών, φοιτητών κ.λπ. με θέμα την επένδυση σε δεξιότητες για τον 21ο αιώνα.
 
Στο περιθώριο της συνάντησης, ο υφυπουργός θα πραγματοποιήσει διμερείς συναντήσεις με τους Υπουργούς Παιδείας  της Ελβετίας και της Κορέας.
 
Το απόγευμα της 4ης Νοεμβρίου, θα επισκεφθεί στο Γαλλικό Υπουργείο Παιδείας την Γαλλίδα Υπουργό Παιδείας αρμόδια για θέματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και έρευνας, κα Valérie Pécresse, με την οποία θα συζητήσει την πρόσφατη μεταρρύθμιση στην Γαλλία στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και στην έρευνα και τις μελλοντικές επιδιώξεις της Γαλλικής Κυβέρνησης στους τομείς αυτούς.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved