ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
ΟΛΜΕ: Ελλείψεις καθηγητών στα τμήματα Αθλητικής Διευκόλυνσης

 

Αθήνα 22.11.2010, 16:07

Μετά από τρεις μήνες λειτουργίας των σχολείων στα τμήματα Αθλητικής Διευκόλυνσης των Γυμνασίων και Λυκείων δεν έχουν ακόμη προσληφθεί αναπληρωτές καθηγητές ΠΕ11 για τα ΤΑΔ - ΕΤΑΔ και δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη τα δρομολόγια μεταφοράς των μαθητών που φοιτούν σε αυτά, καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η ΟΛΜΕ.

Η Ομοσπονδία θεωρεί ότι τα παραπάνω έχουν ως αποτέλεσμα τη συνεχή μέχρι σήμερα διαρροή των μαθητών από τα αθλητικά τμήματα.

Επιπλέον, η ΟΛΜΕ καταγγέλλει ότι με το έγγραφό του ο Διευθυντής Φυσικής Αγωγής (αριθμ. Πρωτ. 144766/Γ4) ζητά από τους γονείς - κηδεμόνες των μαθητών που φοιτούν στα ΤΑΔ - ΕΤΑΔ, να καταθέσουν υπεύθυνη δήλωση του νόμου 1599/1986 ότι έλαβαν γνώση για τη μη ύπαρξη δρομολογίων μεταφοράς και ότι επιθυμούν ή όχι της φοίτησης του εγγεγραμμένου μαθητή στο αντίστοιχο Άθλημα.

"Είναι φανερό ότι μετά την εξέλιξη αυτή ουσιαστικά το υπουργείο προχωρεί στην κατάργηση των Αθλητικών Σχολείων στα μέσα της σχολικής χρονιάς και αδιαφορώντας για τους 11.000 μαθητές των 230 αυτών σχολείων", διαπιστώνει η ΟΛΜΕ και αναρωτιέται αν το επόμενο βήμα θα είναι η κατάργηση των Διευθύνσεων Φυσικής Αγωγής.

Η Ομοσπονδία ζητεί από το υπουργείο Παιδείας να ανακληθεί άμεσα το συγκεκριμένο έγγραφο και να στηριχθεί η λειτουργία των ΤΑΔ – ΕΤΑΔ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved