ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Συνεδριάζει αύριο το Εθνικό Συμβούλιο Έρευνας και Τεχνολογίας

 

Αθήνα 23.11.2010, 18:34

Παρουσία της υπουργού Παιδείας Άννας Διαμαντοπούλου, πραγματοποιείται αύριο 24 Νοεμβρίου στις 15:30 στο υπουργείο, υπό την προεδρία του καθηγητή, Σταμάτη Κριμιζή, η δεύτερη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Έρευνας και Τεχνολογίας (ΕΣΕΤ).

Οι εργασίες του Συμβουλίου θα είναι τριήμερες (24/11 - 27/11) και αφορούν: παρουσίαση του έργου και των προτεραιοτήτων των Ερευνητικών Κέντρων ενόψει της επικείμενης αξιολόγησης τους, ολοκλήρωση της διαδικασίας επιλογής Διευθυντών των Ερευνητικών Κέντρων με συνεντεύξεις υποψήφιων, συζήτηση του υπό διαμόρφωση σχεδίου-νόμου για την Έρευνα και την Τεχνολογία, καθώς και του στρατηγικού σχεδιασμού των επόμενων 3 ετών  για τον προσδιορισμό προτεραιοτήτων, που θα αποτελέσουν τη βάση για την αποτελεσματική χρήση των κονδυλίων των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων προς όφελος της χώρας.

Την Παρασκευή η υπουργός Παιδείας και τα μέλη του ΕΣΕΤ θα γίνουν δεκτοί από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved