ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Ζητούν τη λειτουργία των Τμημάτων Αθλητικής Διευκόλυνσης

 

Αθήνα 22.12.2010, 18:23

Εγγληματική θεωρεί την κατάργηση Τμημάτων Αθλητικής Διευκόλυνσης ο Σύλλογος διδασκόντων του 6ου Γυμνασίου Νέας Ιωνίας Αττικής και αποφάσισε να ζητήσει από το υπουργείο Παιδείας τη συνέχιση της λειτουργίας των.

Ο Σύλλογος θεωρεί ότι ενδεχόμενη αναστολή της λειτουργίας αυτών των τμημάτων συνιστά ανεύθυνη, εγκληματική, παράλογη και αντιπαιδαγωγική ενέργεια. Εκτιμά, επίσης, ότι είναι απαράδεκτο να τίθεται θέμα αναστολής της λειτουργίας τμημάτων του σχολείου τρεις ολόκληρους μήνες μετά την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

"Είναι προφανές ότι τυχόν εμμονή της Διοίκησης στην αναστολή λειτουργίας των τμημάτων αυτών  θα δημιουργήσει μεγάλη αναστάτωση στην εκπαιδευτική διαδικασία, ενώ παράλληλα θα υποχρεώσει πολλούς μαθητές και εκπαιδευτικούς να μετακινηθούν σε άλλα σχολεία", τονίζει στην ανακοίνωσή του.   

Ο Σύλλογος καλεί τον  Προϊστάμενο του 3ου Γραφείου, τον Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας και την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας να αφουγκραστούν τη  φωνή διαμαρτυρίας και αγανάκτησης των μαθητών του σχολείου και των γονιών τους και να κάνουν δεκτό το αίτημά τους για συνέχιση της λειτουργίας των ΤΑΔ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved