ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο την Πέμπτη

 

Αθήνα 10.1.2011, 15:23

Με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων από τη δολοφονία του Νίκου Τεμπονέρα, τα διοικητικά συμβούλια της ΔΟΕ και της ΟΛΜΕ αποφάσισαν τη διοργάνωση Πανεκπαιδευτικού συλλαλητήριο για την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου και ώρα 12.30 μ.μ. στα Προπύλαια στην Αθήνα.

Για τη διευκόλυνση της συμμετοχής των εκπαιδευτικών στο συλλαλητήριο, αλλά και σε όσα συλλαλητήρια γίνουν σε άλλες πόλεις με ευθύνη των τοπικών Συλλόγων, κηρύσσουν  δίωρη στάση εργασίας τις δύο τελευταίες διδακτικές ώρες για τον πρωινό κύκλο και τις δύο πρώτες του απογευματινού.

Επιπλέον, σε συνεργασία με τους τοπικούς Συλλόγους, διοργανώνουν παραστάσεις διαμαρτυρίας κατά των επιχειρήμενων συγχωνεύσεων – καταργήσεων σχολικών μονάδων την Παρασκευή 14 Γενάρη στις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης όλης της χώρας. Η σχετική παράσταση στην Περιφέρεια Αττικής θα γίνει στη 13.00΄. Η παράσταση της ΟΛΜΕ στην Αττική θα γίνει στις 1 μ.μ., Τσόχα 15 – 17. Για την διευκόλυνση συμμετοχής των εκπαιδευτικών κηρύσσουν δίωρη στάση εργασίας την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011 τις δύο τελευταίες διδακτικές ώρες για τον πρωινό κύκλο και τις δύο πρώτες του απογευματινού.

Τέλος, η ΔΟΕ καλεί τα μέλη του Δ.Σ. των Συλλόγων του Λεκανοπεδίου να είναι όλα παρόντα στην περιφερειακή Διύθυνση Αθήνας την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011 στις 13.00΄, και τα Δ.Σ. των τοπικών Συλλόγων να οργανώσουν αντίστοιχες παραστάσεις σε όλες τις Περιφέρειες (ή όπου αυτό δεν είναι δυνατόν στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης), σε συνεργασία με τις τοπικές ΕΛΜΕ, τις Ενώσεις και τους Συλλόγους Γονέων.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved