ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Τι αλλάζει στα μηχανογραφικά (15/2/06)


Αθήνα 15.2.2006, 10:50
Στο μηχανογραφικό δελτίο που θα συμπληρώσουν οι υποψήφιοι για εισαγωγή στην ανώτατη εκπαίδευση τον προσεχή Ιούλιο δεν θα περιλαμβάνονται νέα τμήματα, ενώ τρία άλλα θα αναγράφονται με τη νέα τους ονομασία.

Όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο το υπουργείο Παιδείας, στο νέο μηχανογραφικό δελτίο δεν θα περιλαμβάνεται ούτε φέτος η Στρατιωτική Σχολή Ιπταμένων Ραδιοναυτίλων (ΣΙΡ) επειδή δεν θα δεχθεί νέους σπουδαστές το ερχόμενο ακαδημαϊκό έτος, ενώς έχουν περιληφθεί και οι μετονομασίες τριών τμημάτων που ήδη λειτουργούν.

Τα τμήματα αυτά είναι:

- Το Τμήμα, Παιδαγωγικό Νηπιαγωγών Πάτρας που ανήκει στο 1ο και 2ο Επιστημονικό Πεδίο, μετονομάζεται σε Τμήμα Επιστημών της Εκπαίδευσης και της Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία του Πανεπιστημίου Πάτρας .
- Το Τμήμα, Οργάνωσης και Διαχείρισης Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (Αγρίνιο) που ανήκει στο 5ο Επιστημονικό Πεδίο, μετονομάζεται σε Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων Ιωαννίνων (Αγρίνιο).
- Το τμήμα Γεωπονίας, Ζωϊκής Παραγωγής και Υδάτινου Περιβάλλοντος Θεσσαλίας (Βόλος) που ανήκει στο 2ο και 4ο Επιστημονικό Πεδίο μετονομάζεται σε τμήμα Γεωπονίας, Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος (Βόλος).

Επίσης, στο μηχανογραφικό δελτίο δεν θα περιλαμβάνονται οι σχολές και τα τμήματα του Πανεπιστημίου Κύπρου. Οι
ενδιαφερόμενοι για σπουδές σε αυτό θα πρέπει να επικοινωνήσουν απευθείας με το Πανεπιστήμιο.

Οι απολυτήριες εξετάσεις προγραμματίζεται να αρχίσουν, όπως και πέρυσι, μέσα στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαΐου και να ολοκληρωθούν στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου. Θα ακολουθήσουν οι ειδικές εισαγωγικές εξετάσεις των πτυχιούχων Β΄ κύκλου ΤΕΕ, ενώ οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων θα διενεργηθούν μέσα στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου.

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved