ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Απόφαση για δημιουργία σχολείων στην Μονάδα "18 Άνω"


 

Αθήνα 5.2.2011, 13:12

Με απόφαση του υπουργείου Παιδείας, δημιουργούνται σχολικά τμήματα δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για άτομα που βρίσκονται στο στάδιο της κοινωνικής επανένταξης και επιθυμούν να τελειώσουν το Γυμνάσιο και το Λύκειο της Μονάδας Απεξάρτησης «18 Άνω». Η απόφαση έρχεται ως συνέχεια σχετικού αιτήματος από την Μονάδα. 

Ειδικότερα, προβλέπεται η λειτουργία τμημάτων δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Γυμνασίων, Λυκείων, ΕΠΑΛ, ΕΠΑΣ), σε χώρους της Μονάδας, στο πλαίσιο της κατ’ οίκον διδασκαλίας.

Η οργάνωση και λειτουργία των τμημάτων, καθώς και ο τρόπος πρόσληψης και απασχόλησης των εκπαιδευτικών, ανήκει στην αρμοδιότητα του υπουργείου Παιδείας, στη Διεύθυνση Συμβουλευτικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Εκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων (ΣΕΠΕΔ), στο πλαίσιο της Αγωγής Υγείας.

Η ΣΕΠΕΔ θα συνεργάζεται με τους υπεύθυνους της Μονάδας καθώς και με τις αρμόδιες Οικονομικές και Διοικητικές υπηρεσίες του υπουργείου, για την αποτελεσματική και ποιοτική λειτουργία των σχολικών τμημάτων.

Από την απόφαση προκαλείται δαπάνη για το 2011 ύψους περίπου 35.283,6€, η οποία θα καλυφτεί από τις πιστώσεις του ΚΑΕ 0516 του ειδικού φορέα 182 του προϋπολογισμού των διευθύνσεων του υπουργείου Παιδείας. Για τα επόμενα έτη προκαλείται ετήσια δαπάνη ύψους περίπου 40.000€, η οποία θα προβλέπεται στους αντίστοιχους προϋπολογισμούς.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved