ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Ενίσχυση της ελληνόγλωσσης εκπαίδευσης

 

Αθήνα 7.2.2011, 12:21

Ζητήματα που αφορούν στην ενίσχυση της ελληνόγλωσσης εκπαίδευσης στη διασπορά, στα πλαίσια της έναρξης του σχετικού δημόσιου διαλόγου, συζητήθηκαν κατά τη  συνάντηση που είχε στο Γενικό Προξενείο Μονάχου η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας Φώφη Γεννηματά με εκπροσώπους των συνδικαλιστών φορέων των εκπαιδευτικών και των γονέων και κηδεμόνων.

Η κ. Γεννηματά τόνισε ότι στις προθέσεις του υπουργείου είναι να  προχωρήσει στην αξιοποίηση του οικοπέδου για την ανέγερση σχολικού διδακτηρίου ώστε να λυθεί το πρόβλημα στέγασης, αλλά και να δημιουργηθεί κέντρο ελληνικής γλώσσας και πολιτισμού. Επίσης, αναφέρθηκε στη σημασία των επικείμενων ελληνογερμανικών συνομιλιών, στις οποίες η ελληνική πλευρά θα προσπαθήσει να πετύχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για την αναβάθμιση των τίτλων σπουδών. Τέλος, ζήτησε τη βοήθεια των εκπροσώπων των φορέων, τονίζοντας ότι είναι πολύ σημαντικό  να επεξεργαστούν και να καταθέσουν τις προτάσεις τους, ώστε να ληφθούν υπόψη κατά την επεξεργασία του σχεδίου νόμου για την Ελληνόγλωσση Εκπαίδευση στη Διασπορά.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved