ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Σε κινητοποιήσεις καλεί τους εκπαιδευτικούς η ΟΛΜΕ

 

Αθήνα 7.2.2011, 18:22

Μαζικές παραστάσεις διαμαρτυρίας στους εκλεγμένους Περιφερειάρχες - Αντιπεριφερειάρχες για το ζήτημα των συγχωνεύσεων - καταργήσεων σχολικών μονάδων, αποφάσισε να γίνουν από τις τοπικές ΕΛΜΕ την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011 η ΟΛΜΕ, αξιοποιώντας την 3ωρη στάση εργασίας που αποφάσισε η Γ.Σ. των Προέδρων των ΕΛΜΕ στις 5 Φεβρουαρίου (11 – 2 μ.μ. και 2 – 5 μ.μ.).

Επίσης, αποφάσισε τα Δ.Σ. των ΕΛΜΕ, σε χρόνο που αυτά θα καθορίσουν, να κάνουν παράσταση διαμαρτυρίας στους δημάρχους των Καλλικρατικών Δήμων για το ίδιο ζήτημα. Στις συναντήσεις αυτές θα τονισθεί στους δημάρχους η σημασία της ύπαρξης σχολικών μονάδων για την ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών και οι αρνητικές συνέπειες τυχόν συμπαράταξής τους με τις επιλογές του υπουργείου Παιδείας.
 Στις παραστάσεις αυτές να καλέσετε για να συμμετέχουν οι γονείς και οι μαθητές.
 Επιπροσθέτως επιβάλλεται να οργανώσετε Συνέντευξη Τύπου ώστε να γίνουν γνωστές οι θέσεις του κλάδου στα τοπικά ΜΜΕ και κατ’ επέκταση στην τοπική κοινωνία. 

Συλλαλητήριο
Η ΟΛΜΕ καλεί επίσης τους εκπαιδευτικούς να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο κατά της ψήφισης του νομοσχεδίου που διαλύει και εμπορευματοποιεί την δημόσια υγεία, την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011 στις 11 π.μ. στο υπουργείο Υγείας. Παράλληλα, για τη διευκόλυνση συμμετοχής των εκπαιδευτικών κηρύσσει 3ωρη στάση εργασίας (11 – 2 μ.μ. και 2 μ.μ. – 5 μ.μ. για τον πρωϊνό και απογευματινό κύκλο αντίστοιχα).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved