ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Μαθητές προτείνουν επιχειρηματικές διεξόδους!


Αθήνα 2.3.2011, 16:45

Καινοτόμες επιχειρηματικές προτάσεις για προϊόντα και υπηρεσίες παρουσιάζουν μαθητές σε περίπτερα 35 εικονικών μαθητικών επιχειρήσεων, τα οποία «έστησαν» στο Athens Mall.

Η συγκεκριμένη δράση εντάσσεται στο Πρόγραμμα «Εικονική Επιχείρηση», που είναι ένα από τα προγράμματα του Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων (ΣΕΝ), όπου συμμετέχουν Λύκεια από όλη την Ελλάδα. Το Σωματείο εκπροσωπεί στην Ελλάδα τον Παγκόσμιο Εκπαιδευτικό Οργανισμό Junior Achievement. 

Να σημειωθεί ότι το υπουργείο πρόσφατα υπέγραψε σύμφωνο συνεργασίας με το ΣΕΝ, σκοπός του οποίου  είναι η ενημέρωση των νέων για τις αρχές της καινοτομίας.

Την Έκθεση επισκέφθηκε σήμερα η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου, η οποία εξέφρασε τη χαρά και την ικανοποίησή της για τη δημιουργικότητα και την επιχειρηματικότητα των παιδιών. "Είδαμε τους αυριανούς ηγέτες της οικονομίας και της κοινωνίας να «βάζουν κάτω» την ιδέα τους, τη δημιουργία τους, να παράγουν προϊόν και να δείχνουν, με οργανωμένη δουλειά, από αυτή  την ηλικία, το ταλέντο και την κλίση τους", δήλωσε μετά την επίσκεψη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved