ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Ημέρα της Ευρώπης στα σχολεία

 

Αθήνα 29.3.2011, 17:54

Εγκύκλιο σχετικά με τον Εορτασμό της Ημέρας της Ευρώπης (9 Μαΐου)υπέγραψε ο Ειδικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του υπουργείου, Μιχάλης Κοντογιάννης.

Στο πλαίσιο των εορτασμών για την Ημέρα της Ευρώπης, η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με τη συνεργασία της Ελληνικής κυβέρνησης και του Ελληνικού Κέντρου Ευρωπαϊκών Μελετών (ΕΚΕΜ), διοργανώνουν προσομοίωση συνεδρίασης επιτροπής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου από μαθητές της Β' Λυκείου των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων. Στην εν λόγω προσομοίωση, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Μαΐου 2011, θα συμμετάσχουν εβδομήντα μαθητές από όλη τη χώρα με τριάντα πέντε καθηγητές - συνοδούς, με θέματα συζήτησης που αφορούν στο περιβάλλον και στην κλιματική αλλαγή.

Οι Διευθυντές των Διευθύνσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, μετά από συνεννόηση με τους Διευθυντές των  Λυκείων (ΓΕΛ, ΕΠΑΛ), θα προτείνουν ένα Λύκειο της περιοχής αρμοδιότητάς τους, για να συμμετάσχει στην προσομοίωση με προτεραιότητα στη σχολική μονάδα που οι μαθητές της έχουν λάβει μέρος σε Ευρωπαϊκές δράσεις (Διαγωνισμούς ή άλλες Διακρίσεις από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή).

Οι προτάσεις θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Σπουδών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Ανδρέα Παπανδρέου 37, 15180 Μαρούσι (φαξ: 210- 3443390) έως τη Δευτέρα 4 Απριλίου 2011. Η σχετική εγκύκλιος είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του υπουργείου: www.minedu.gov.gr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved