ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Συνεργασία του Διεθνούς Πανεπιστημίου για την καινοτομία

 

Αθήνα 15.4.2011, 16:23

Μνημόνιο Συνεργασίας στα πλαίσια της ανάπτυξης της Ζώνης Καινοτομίας Θεσσαλονίκης υπέγραψαν το Διεθνές Πανεπιστήμο Ελλάδος και η εταιρεία "Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας".

Μέσω του Μνημονίου αναγνωρίζεται η θετική πρόθεση του Πανεπιστημίου να διευρύνει τη συνεργασία του με τους εννέα φορείς έρευνας και καινοτομικής επιχειρηματικότητας που συνυπέγραψαν το Μνημόνιο Συνεργασίας της 8ης Σεπτεμβρίου 2010 κάτω από την "ομπρέλα" της ΑΖΚ, συμβάλλοντας στους τομείς ευθύνης και τεχνογνωσίας του, με στόχο την αύξηση των συνεργιών και της προστιθέμενης αξίας και την ανάπτυξη κοινών δράσεων.

Το Μνημόνιο Συνεργασίας της 8ης Σεπτεμβρίου 2010 υπογράφηκε ανάμεσα στην "Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας" και στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, το ΕΚΕΤΑ, το ΑΤΕΙΘ, το ΕΘΙΑΓΕ, την Τεχνόπολη, τη θερμοκοιτίδα i4G, τη θερμοκοιτίδα Thermi και την Εταιρεία Διαχείρισης Τεχνολογικού Πάρκου, παρουσία του υπουργού και του αναπληρωτή υπουργού Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Μ. Χρυσοχοϊδη και Σ. Ξυνίδη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved