ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Αυτόνομο το Πανεπιστήμιο Δυτικής Ελλάδας στο Αγρίνιο

 

Αθήνα 20.4.2011, 12:50

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Ελλάδας, με έδρα το Αγρίνιο, θα ξεκινήσει σύντομα την αυτόνομη λειτουργία του, ανακοίνωσε χθες από το Αγρίνιο ο Ειδικός Γραμματέας Ανώτατης Εκπαίδευσης, Βασίλης Παπάζογλου.

Ο Ειδικός Γραμματέας συζήτησε με τη διοίκηση του Πανεπιστημιου όλα τα προβλήματα λειτουργίας του και ανακοίνωσε ότι για πρώτη φορά το Πανεπιστήμιο έχει δικό του  προϋπολογισμό.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του συναντήθηκε με το Δήμαρχο Αγρινίου, τους Βουλευτές του  Νομού Αιτωλοακαρνανίας, τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, τη Διοικούσα Επιτροπή του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας, τους  Προέδρους των τοπικών επιμελητηρίων, τους Προέδρους των τμημάτων του Πανεπιστημίου, τους Προέδρους των φοιτητικών Συλλόγων καθώς και φοιτητές.

Ο Ειδικός Γραμματέας επισκέφθηκε και το  Μεσολόγγι, όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο της πόλης και τον Πρόεδρο του ΤΕΙ Μεσολογγίου, με τους οποίους  συζήτησε θέματα που αφορούν στο ΤΕΙ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved