ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
"Ο Δ. Νανόπουλος δεν εκδήλωσε ενδιαφέρον για το CERN"

 

Αθήνα 5.5.2011, 18:32

Ο καθηγητής Δημήτρης Νανόπουλος δεν εκδήλωσε ενδιαφέρον για ανανέωση της θητείας του ως εθνικού εκπροσώπου στο Συμβούλιο CERN, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Παιδείας, υποστηρίζοντας ότι ο καθηγητής άφησε σχετικά υπονοούμενα στην χθεσινή εκπομπή της ΝΕΤ «Έχει γούστο».

"Η θητεία του καθηγητή Δημήτρη Νανόπουλου, ως εθνικού  εκπρόσωπου στο Συμβούλιο CERN, διήρκεσε από τις 15/02/2005 έως τις 03/12/2010.
Μετά την ολοκλήρωση του  κύκλου θητείας των εθνικών εκπροσώπων, δόθηκε - ως είθισται διεθνώς - μέσω προκήρυξης της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας (ΓΓΕΤ), (Μάιος 2010), η δυνατότητα σε νέους  εθνικούς εκπρόσωπους να συμμετάσχουν στις διαδικασίες των Συμβουλίων/ Επιτροπών της Ε.Ε., ώστε να αποκτούν νέες εμπειρίες, να διευρύνουν τον επιστημονικό τους ορίζοντα  και παράλληλα   να εμπλουτίζονται οι συζητήσεις με νέες  ιδέες και απόψεις. Η προκήρυξη δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της ΓΓΕΤ και ενημερώθηκαν όλοι οι εθνικοί εκπρόσωποι των οποίων έληγε η θητεία. Στην ανοιχτή πρόσκληση ανταποκρίθηκαν εμπειρογνώμονες από ολόκληρο τον ελληνικό χώρο, ωστόσο δεν εκδηλώθηκε ενδιαφέρον για συμμετοχή από πλευράς του καθηγητή Δημήτρη Νανόπουλου. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας αξιολόγησης, οι νέοι εθνικοί εκπρόσωποι ορίστηκαν με απόφαση της υπουργού Παιδείας", αναφέρει η ανακοίνωση. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved