ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Μεταβατικό στάδιο για τις ξένες γλώσσες

 

Αθήνα 10.6.2011, 18:23

Μεταβατική περίοδο στην διδασκαλία της δεύτερης γλώσσας σε Δημοτικά και Γυμνάσια θα εφαρμόσει το υπουργείο Παιδείας, προκειμένου να μην επηρεασθούν οι μαθητές που έχουν ήδη ξεκινήσει μια δεύτερη γλώσσα.

Τα παραπάνω δήλωσε η υφυπουργός Παιδείας Εύη Χριστοφιλοπούλου στη ΝΕΤ, επισημαίνοντας ότι "οι μεταβολές στη δεύτερη ξένη γλώσσα έχουν να κάνουν με τον εξορθολογισμό στην εκπαιδευτική διαδικασία. Κάθε γειτονιά θα έχει σχολεία που θα διδάσκουν ξένες γλώσσες και ο μαθητής θα μπορεί να επιλέξει σε ποιό σχολείο θα πάει, ανάλογα και με τη γλώσσα επιλογής του".

Σχετικά με το μέλλον των καθηγητών ξένων γλωσσών, η υφυπουργός διαβεβαίωσε ότι το υπουργείο Παιδείας θα τους αξιοποιήσει όλους, τόσο στη διδασκαλία του αντικειμένου τους στα Γυμνάσια και στα Δημοτικά, όσο και με την δεύτερη ανάθεση συναφών μαθημάτων. "Άρα είναι μια αξιοποίηση των δυνατοτήτων τους, έτσι ώστε και εκείνοι να προσφέρουν και να μην υπάρχει η περίπτωση να χαθούν θέσεις εργασίας", είπε χαρακτηριστικά.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved