ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
ΑΠΘ: Υποστήριξη των μεταπτυχιακών εργασιών του προγράμματος Erasmus Mundus

 

Αθήνα 24.6.2011, 10:03

Για πρώτη φορά φέτος θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη, από τις 27 έως και τις 30 Ιουνίου 2011 και ώρες 9.00 με 13.00 και 14.00 με 18.00, στην αίθουσα 9, στην παλαιά Φιλοσοφική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, η προφορική υποστήριξη των Μεταπτυχιακών Εργασιών του Ευρωπαϊκού Διακρατικού Μεταπτυχιακού Προγράμματος Erasmus Mundus «Ευρωπαϊκοί Πολιτισμοί και Λογοτεχνίες».

Στο πρόγραμμα αυτό συμμετέχει ενεργά το ΑΠΘ, μέσω του Εργαστηρίου Συγκριτικής Γραμματολογίας του Τμήματος Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας, μαζί με τα Πανεπιστήμια της Bologna, που συντονίζει το Πρόγραμμα, του Στρασβούργου και της Haute Alscace (Μυλούζη).

Την Παρασκευή 1η Ιουλίου 2011 και ώρα 11.00, στην Αίθουσα Τελετών «Αλέξανδρος Παπαναστασίου» της Παλαιάς Φιλοσοφικής Σχολής, θα πραγματοποιηθεί η απονομή των τίτλων και των Διπλωμάτων του Master Erasmus Mundus, «Ευρωπαϊκοί Πολιτισμοί και Λογοτεχνίες».

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, η όλη επιστημονική διαδικασία έχει ιδιαίτερη σημασία γιατί αποδεικνύει την ενεργό συμμετοχή του ΑΠΘ στο ευρωπαϊκό πολιτισμικό γίγνεσθαι. Το συγκεκριμένο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα είναι ένα από τα λιγοστά των Ανθρωπιστικών Σπουδών και το μοναδικό που έχει ως επίσημη ξένη γλώσσα τη γαλλική (η γνώση της αγγλικής είναι προϋπόθεση για την εγγραφή). Με αυτόν τον τρόπο καταγράφεται ως η έμπρακτη υλοποίηση της πολυπολιτισμικότητας και της πολυγλωσσίας όπως κι ότι οι μεταπτυχιακοί φοιτητές έχουν την επιλογή να γράψουν τη μεταπτυχιακή τους εργασία στη γαλλική, ελληνική ή ιταλική γλώσσα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved