ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Υποσχέθηκε ευελιξία στην άντληση κοινοτικών κονδυλίων για την παιδεία

 

Αθήνα 25.6.2011, 18:23

Eυελιξία στην άντληση πόρων για την εκπαίδευση από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο ζήτησε η υπουργός Παιδείας Άννας Διαμαντοπούλου από την Ευρωπαία Επίτροπο Ανδρούλα Βασιλείου.

Η κ. Βασιλείου υποσχέθηκε ότι η Ε.Ε. θα επιδείξει "κάποια ελαστικότητα" στον τρόπο άντλησης κονδυλίων για τα έργα υποδομής και για το ανθρώπινο δυναμικό, ενώ επεσήμανε ότι η στρατηγική της Ευρώπης για το 2020 θέτει τα  ζητήματα Παιδείας στην πρώτη γραμμή, ως βάση της προόδου και της ανάπτυξης. "Είναι σημαντικό να βάλουμε την Παιδεία και την Έρευνα μπροστά", τόνισε η κ. Βασιλείου και πρόσθεσε: "Με γνώμονα αυτό, προσπαθώ να αναδείξω το δύσκολο έργο που έχει αναλάβει η υπουργός για την αναγκαία εκπαιδευτική μεταρρύθμιση. Εύχομαι σύντομα να υπερπηδηθούν τα προβλήματα της Ελλάδας και να αναπτυχθεί η χώρα και στον τομέα της Παιδείας, που είναι βασικός. Ιδιαίτερα τα Πανεπιστήμια οφείλουν να ανοίξουν προς στο εξωτερικό, να δεχτούν ξένους φοιτητές και έτσι να δημιουργήσουν νέες προοπτικές για την Ελλάδα".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved