ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Το υπουργείο Παιδείας για την επιλογή Σχολικών Συμβούλων

 

Αθήνα 7.7.2011, 10:42

Το υπουργείο Παιδείας ανακοινώνει ότι η διαδικασία επιλογής των υποψήφιων Σχολικών Συμβούλων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης είναι σε εξέλιξη.

Έχουν συγκροτηθεί οι προβλεπόμενες από το νόμο Επιτροπές, οι οποίες προχωρούν στην αποτίμηση του συγγραφικού έργου των υποψηφίων. Οι ημερομηνίες πρόσκλησης των υποψηφίων σε συνέντευξη θα ανακοινωθούν από τα αρμόδια Συμβούλια Επιλογής μετά την κοινοποίηση του συνόλου των αξιολογικών μονάδων (επιστημονική συγκρότηση, υπηρεσιακή κατάσταση, συγγραφικό και ερευνητικό έργο), καθώς και την ολοκλήρωση των διαδικασιών που αφορούν στην υποβολή τυχόν γραπτών αντιρρήσεων, η οποία σύμφωνα με τον προγραμματισμό προβλέπεται μέχρι τις 20 Αυγούστου 2011.

Ταυτόχρονα, το υπουργείο πρόκειται να προβεί σε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος προς εκπαιδευτικούς με σχετικά προσόντα για την κάλυψη θέσεων, σε κάθε Διεύθυνση Εκπαίδευσης, που αφορούν τη στήριξη του εκπαιδευτικού έργου, όπως υπευθύνων καινοτόμων και βιωματικών δράσεων, εργαστηριακής διδασκαλίας των Φυσικών Επιστημών, Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού,  Πληροφορικής και νέων τεχνολογιών  κ.ά. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved