ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Προς ανωτατοποίηση των Σχολών Ξεναγών

 

Άθήνα 25.7.2011, 17:32

Ανώτατες θα γίνουν σύντομα οι δύο σχολές ξεναγών της Κρήτης και της Ρόδου αναφέρει σε έγγραφό του προς τη Βουλή ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Γιώργος Νικητιάδης, σε απάντηση σχετικής ερώτησης του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Φραγκίσκου Παρασύρη.

Στο έγγραφο ο υφυπουργός αναφέρει επίσης ότι θα προχωρήσουν οι διαδικασίες για το νέο Οργανισμό Λειτουργίας και Οργανογράμματος του ΟΤΕΚ (Οργανισμός Τουριστικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης) και παράλληλα η αναβάθμιση των σπουδών. 

Στην ερώτησή του ο κ. Παρασύρης ανέφερε ότι από τις τέσσερις Σχολές Ξεναγών της χώρας φέτος λειτουργεί μόνο αυτή της Αθήνας. Στο έγγραφό του ο κ. Νικητιάδης καταλογίζει ευθύνες στην απελθούσα κυβέρνηση για τα προβλήματα που παρουσιάσθηκαν στην λειτουργία των Σχολών και αναφέρει ότι αυτές έχουν έναν κύκλο σπουδών 3,5 ετών, κατά τη διάρκεια του οποίου δεν γίνονται νέες εισαγωγές σπουδαστών. Το εκπαιδευτικό έτος 2010-2011 λειτουργεί η μία από τις τέσσερις σχολές επειδή εκτιμηθηκε ότι η λειτουργία τους πρέπει να γίνει σε διαφορετικές χρονικές περιόδους, κάτι που βρίσκει σύμφωνη και την Ομοσπονδία Ξεναγών.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved