ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Νέα συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Έρευνας και Τεχνολογίας

 

Αθήνα 28.7.2011, 20:21

Συνεδριάζει το διήμερο 28 - 30 Ιουλίου στο υπουργείο Παιδείας η ολομέλεια του Εθνικού Συμβουλίου Έρευνας και Τεχνολογίας (ΕΣΕΤ), υπό την προεδρία του καθηγητή Σταμάτη Κριμιζή και παρουσία της υπουργού Παιδείας Άννας Διαμαντοπούλου και του Γενικού Γραμματέα Έρευνας και Τεχνολογίας Κωνσταντίνου Κοκκινοπλίτη.

Τα κύρια θέματα των εργασιών του Συμβουλίου είναι:
- Ο στρατηγικός σχεδιασμός για την Έρευνα και Τεχνολογία 
- Οι βασικές προτεραιότητες και προγραμματισμός των δράσεων της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας για την καλύτερη αξιοποίηση των εθνικών και ευρωπαϊκών κονδυλίων. 
- Η προετοιμασία της αξιολόγησης του Προγράμματος «ΑΡΙΣΤΕΙΑ» από αναγνωρισμένου κύρους εμπειρογνώμονες του εξωτερικού και σύμφωνα με το πρότυπο της αξιολόγησης του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Έρευνας (European Research Council –ERC) 
- Η  χαρτογράφηση του Ελληνικού Ερευνητικού Συστήματος και η προκαταρκτική αποτύπωση των δραστηριοτήτων των Ερευνητικών Κέντρων από τα 7 Τομεακά Επιστημονικά Συμβούλια -ΤΕΣ (Βιοεπιστημών, Φυσικών Επιστημών, Επιστημών Μηχανικού, Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Μαθηματικών & Επιστημών της Πληροφορίας, Τεχνών & Ανθρωπιστικών Επιστημών, Κοινωνικών Επιστημών)   
- Οι εθνικές πρωτοβουλίες στο πλαίσιο των Ερευνητικών Υποδομών του Οδικού Χάρτη ESFRI (European Strategy Forum on Research Infrastructures). 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved