ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Η. Μόσιαλος: Έχουμε διπλάσιους εκπαιδευτικούς

 

Αθήνα 7.9.2011, 20:32

Μετά τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Λοβέρδο, που δήλωσε ότι έχουμε διπλάσιους γιατρούς, στον ίδιο ρυθμό... λικνίστηκε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλίας Μόσιαλος, δηλώνοντας στο ραδιόφωνο του Αντένα: "Στην Ελλάδα έχουμε συντριπτικά μεγαλύτερο αριθμό εκπαιδευτικών από οποιαδήποτε άλλη χώρα στην ευρωζώνη. Ένας καθηγητής αντιστοιχεί σε 8,4 μαθητές, ενώ κανονικά θα έπρεπε να αντιστοιχούσε ένας στους 15. Έχουμε διπλάσιους".

Ο κ. Μόσιαλος πρόσθεσε ότι ο αριθμός των εκπαιδευτικών αγγίζει τις 240.000 και αναρωτήθηκε: "Δεν θα θέλατε να ξέρατε το ποσοστό αποχωρήσεων από κάθε σχολείο και το τι αυτό σημαίνει. Οφείλεται σε κοινωνικοοικονομικούς λόγους ή οφείλεται στο ότι η εκπαιδευτική διαδικασία είναι βαρετή και δεν είναι επιθυμητή; Δεν θα θέλατε να ξέρετε πόσα παιδιά περνούν στο πανεπιστήμιο από κάθε δημόσιο σχολείο; Δεν θα θέλατε να ξέρετε λίγα περισσότερα απ' αυτές τις εξετάσεις της PSI που γίνονται, όπου η Ελλάδα «πιάνει πάτο» χρόνο με το χρόνο; Εγώ θα ήθελα να τα γνωρίζω αυτά, για κάθε δημοτικό, για κάθε γυμνάσιο και για κάθε λύκειο στη χώρα μας. Θα ήθελα να γνωρίζω, δηλαδή, τι παράγεται σε αυτά τα σχολεία".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved