ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Πανεπιστήμιο της χρονιάς στη Σκωτία το Heriot Watt University


Αθήνα 14.9.2011, 14:11

Το Sunday Times University Guide της εφημερίδας της Μεγάλης Βρετανίας Sunday Times ανέδειξε το Heriot Watt University (HWU) του Εδιμβούργου ως καλύτερο σκωτσέζικο Πανεπιστήμιο της χρονιάς 2011 -2012, ανακοινώνει το ελληνικό CeMS (Centre of European Management Studies), που συνεργάζεται με το HWU.

Σύμφωνα με το CeMS, ένα κρίσιμο κριτήριο της αξιολόγησης αφορούσε το ποσοστό ταχείας απορρόφησης των αποφοίτων του HWU από την αγορά εργασίας. "Στη σημερινή περίοδο της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης που διανύουμε, τα στελέχη όλο και περισσότερο οδηγούνται στην απόκτηση ισχυρών προσόντων προκειμένου είτε να μειώσουν τις πιθανότητες απώλειας της εργασίας τους είτε να επανενταχθούν γρήγορα στην αγορά εργασίας. Έτσι το στοιχείο αυτό, της υψηλής απορροφητικότητας, αποκτά ιδιαίτερη αξία εάν μάλιστα λάβουμε υπόψη την αυξημένη κινητικότητα που παρατηρείται σε παγκόσμιο επίπεδο για αναζήτηση καλής εργασίας. Αποδεικνύεται και στην πράξη ότι η απόκτηση ενός σοβαρού και με διεθνή αναγνώριση μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών αποτελεί για τις επιχειρήσεις ένα εξαιρετικά σημαντικό κριτήριο επιλογής υποψηφίων", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

ΜΒΑ
Το CeMS σημειώνει επίσης ότι, με βάση και την αντίστοιχη αξιολόγηση των έγκυρων Financial Times, το ΜΒΑ του Edinburgh Business School, που είναι η Μεταπτυχιακή Σχολή Διοίκησης του HWU, διατηρεί τα τελευταία 4 χρόνια τον τίτλο του δημοφιλέστερου και πιο περιζήτητου ΜΒΑ παγκοσμίως (
http://rankings.ft.com/businessschoolrankings/online-mba-2011). Σύμφωνα δε με το έγκριτο περιοδικό Fortune, το 40% των πιο επιτυχημένων επιχειρήσεων στον κόσμο έχουν στο δυναμικό τους αποφοίτους του συγκεκριμένου προγράμματος (Fortune 500).

Συνεργασία με το CeMS
Το HWU συνεργάζεται με το CeMS στην προσέλκυση και εξυπηρέτηση των σπουδαστών των μεταπτυχιακών προγραμμάτων με τη μορφή της ευέλικτης εμπλουτισμένης μάθησης, απ’ όπου κι αν βρίσκεται ο σπουδαστής, "με πλήρη προσαρμογή στις εκάστοτε προσωπικές του συνθήκες μέσα από παγκόσμιες τάξεις που παρέχουν και ανάλογες δυνατότητες και δικτύωση. Σημειωτέο ότι τα δίδακτρα για τους σπουδαστές αυτούς είναι 38% φθηνότερα απ’ ότι για τα ίδια προγράμματα στη Μεγ. Βρετανία".

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, το CeMS θα πραγματοποιήσει ενημερωτικές εκδηλώσεις για την επόμενη έναρξη Οκτωβρίου των προγραμμάτων του Heriot Watt University, στην Θεσσαλονίκη στις 20 Σεπτεμβρίου και στην Αθήνα στις 29 Σεπτεμβρίου. Όσοι επιθυμούν να μάθουν περισσότερα για τα προγράμματα αυτά, να κλείσουν κάποιο εξατομικευμένο ραντεβού ή να κρατήσουν θέση σε μία από τις ανοιχτές εκδηλώσεις ενημέρωσης λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων, μπορούν να απευθυνθούν στα τηλέφωνα 210-9248356, 210-9200171, 2310-266542 και στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις www.cems.gr και cems@cems.gr).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved