ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Θέσεις ερευνητών στο πρόγραμμα Jean Monnet του Πανεπιστημίου Αθηνών
 

 

Αθήνα 16.9.2011, 11:51

To Ευρωπαϊκό Κέντρο Αριστείας Jean Monnet του Πανεπιστημίου Αθηνών, στο πλαίσιο του Ερευνητικού Προγράμματος «Ευρωπαϊκή Διακυβέρνηση», προκηρύσσει 10 θέσεις ερευνητών που θα συμμετάσχουν σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα διάρκειας ενός ακαδημαϊκού εξαμήνου, με έναρξη στις 17 Οκτωβρίου 2011 και λήξη στις 24 Φεβρουαρίου 2012.

Οι ερευνητές εντάσσονται στο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Εξωτερικής και Ευρωπαϊκής Πολιτικής και παρακολουθούν ένα δίωρο σεμινάριο ανά δεκαπέντε ημέρες συμμετέχοντας, ανάλογα με τις γνώσεις και τυχόν εμπειρία τους, σε μία από τις εξής ερευνητικές ομάδες:
1) Ευρωπαϊκή Διακυβέρνηση μετά τη Λισαβώνα και Ελληνικό Κράτος και
2) Ελληνική Εξωτερική και Ευρωπαϊκή Πολιτική, 2000-σήμερα.

Οι ερευνητές θα έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης σε ηλεκτρονική βάση επιστημονικών περιοδικών στις εγκαταστάσεις του Κέντρου. Επίσης, θα συμμετέχουν στην προετοιμασία των σχετικών εκδηλώσεων και εκδόσεων και γενικότερα στην υποστήριξη ενός Κέντρου Αριστείας. Όσοι επιλεγούν να συμμετάσχουν με αυτόν τον τρόπο στο πρόγραμμα απαλλάσσονται από την καταβολή διδάκτρων (το πρόγραμμα είναι εκπαιδευτικό και οι θέσεις είναι άμισθες). Οι μη εργαζόμενοι θα προτιμηθούν, εκτός ειδικών περιπτώσεων και εφόσον προκύπτει η δυνατότητα διάθεσης χρόνου για ερευνητική εργασία. Στο τέλος της εξάμηνης εκπαίδευσής τους και εφόσον ανταποκριθούν ικανοποιητικά στις υποχρεώσεις τους, οι ερευνητές λαμβάνουν Βεβαίωση συμμετοχής στο Πρόγραμμα. Οι ερευνητές που θα ολοκληρώσουν επιτυχώς τη συμμετοχή τους και την τελική εξέταση, λαμβάνουν Πιστοποιητικό (Certificate).

Προσόντα
Τα απαιτούμενα προσόντα είναι:
1. Διδακτορικό ή τουλάχιστον Μεταπτυχιακός Τίτλος Σπουδών σε συναφές αντικείμενο και πολύ καλή γνώση των διεθνών και ευρωπαϊκών θεμάτων
2. Πολύ καλή γνώση χρήσης του διαδικτύου για έρευνα
3. Πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας. Θα συνεκτιμηθούν γνώσεις και άλλων γλωσσών
4. Ικανότητα ανταπόκρισης στις απαιτήσεις ενός Κέντρου Αριστείας

Υποψηφιότητες
Για την υποβολή υποψηφιοτήτων είναι απαραίτητη η αποστολή βιογραφικού σημειώματος συνοδευόμενου από την αίτηση συμμετοχής. Οι αιτήσεις υποβάλλονται στο e-mail (
jmcenter-athens@pspa.uoa.gr) ή στο φαξ: 210-7212732, μέχρι την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011 και ώρα 14.00. Πληροφορίες παρέχονται στα τηλέφωνα: 210-7220508 και 210-7212732, ώρες 10.00-14.00. Επίσης, στο site το Κέντρου: http://www.jmc.pspa.uoa.gr.

* Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε την αίτηση.


 

 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
Η αίτηση (αρχείο doc 32 kb)

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved