ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Learn-e-pedia.gr: Ψηφιακό σχολείο από τον Όμιλο Αntenna

 

Αθήνα 20.9.201

Στον χώρο της ψηφιακής εκπαίδευσης εισέρχεται ο Όμιλος Αntenna, εισάγοντας, σε συνεργασία με τις εκδόσεις 7+επτά, τη νέα πλατφόρμα learn-e-pedia.gr, η οποία βασίζεται στην αρχή της διαδραστικής μάθησης και έχει ως στόχο να συμβάλει ουσιαστικά στον εκσυγχρονισμό της διδασκαλίας.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η νέα πλατφόρμα learn-e-pedia.gr περιέχει  multimedia εφαρμογές με πλούσιο εκπαιδευτικό περιεχόμενο, διασκεδαστικό και ευχάριστο, που εισάγει ομαλά στο εξελιγμένο περιβάλλον της interactive διδασκαλίας τόσο τους εκπαιδευτικούς και μαθητές, όσο και  γονείς. Απευθύνεται τόσο στα σχολεία όλης της χώρας, όσο και στα σχολεία ελληνικής εκπαίδευσης σε όλο τον κόσμο.

Το περιεχόμενο της learn-e-pedia.gr αποτελείται από την ύλη που διδάσκεται στα εκπαιδευτικά ιδρύματα και μάθημα προς μάθημα εμπλουτίζεται συνεχώς από παραδείγματα, ασκήσεις αυτοαξιολόγησης, πρόσθετες πληροφορίες και εκπαιδευτικού περιεχομένου διαδραστικά παιχνίδια (ανάλογα με την ηλικία). Με τον τρόπο αυτό η learn-e-pedia.gr διευκολύνει και ενισχύει την παράδοση στο σχολείο αλλά αποτελεί και τον καλύτερο αρωγό για αποδοτική μελέτη στο σπίτι.

Η διδακτική ύλη learn-e-pedia.gr περιλαμβάνει:
- Γλώσσα για όλες τις τάξεις του Δημοτικού
- Μαθηματικά για όλες τις τάξεις του Δημοτικού
- 8 από τα μαθήματα της Α’ και Β’ Γυμνασίου
- Αγγλικά πιστοποιημένα από το Cambridge University Press και άλλους μεγάλους εκδοτικούς οίκους.

Σύμφωνα πάντα με τη σχετική ανακοίνωση, η learn-e-pedia.gr έχει κατασκευαστεί με τις προδιαγραφές της παγκοσμίως αναγνωρισμένης εταιρίας YDP SA (Young Digital Planet), η οποία τα τελευταία 20 χρόνια είναι πρωτοπόρος στις εκπαιδευτικές ηλεκτρονικές εκδόσεις κι έχει κατακτήσει δεκάδες διακρίσεις και βραβεία σε όλο τον κόσμο. Η YDP δίνει τη μέγιστη βαρύτητα στην τεχνογνωσία, τα εξειδικευμένα προγράμματα, αλλά και την άριστη τεχνική υποστήριξη προσφέροντας έτσι εγγύηση για την ποιότητα, τη λειτουργικότητα και την αποτελεσματικότητα των προϊόντων.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved