ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Αποφάσεις του ΤΕΙ Αθήνας για άνοιγμα Σχολών

 

Αθήνα 22.9.2011, 11:53

Μετά τις αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων των Σπουδαστών των Σχολών  Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας (ΣΕΥΠ), Τεχνολογικών Εφαρμογών (ΣΤΕΦ), Διοίκησης και Οικονομίας (ΣΔΟ) και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής (ΣΤΕΤΡΟΔ) να παραμείνει το ΤΕΙ Αθήνας ανοικτό, εκτός της Σχολής Γραφικών Τεχνών και Καλλιτεχνικών Σπουδών (ΣΓΤΚΣ) που παραμένει υπό κατάληψη μέχρι την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011, το Συμβούλιο του ΤΕΙ Αθήνας συνήλθε εκτάκτως χθεςΤετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011 και παρουσία όλων των φορέων του Ιδρύματος αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:

Να συνεδριάσουν άμεσα τα Συμβούλια των Σχολών  Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας (ΣΕΥΠ), Τεχνολογικών Εφαρμογών (ΣΤΕΦ), Διοίκησης και Οικονομίας (ΣΔΟ) και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής (ΣΤΕΤΡΟΔ), για να αποφασίσουν για το πρόγραμμα των εξετάσεων της περιόδου Σεπτεμβρίου 2011.

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011 μέχρι και την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011. Το πρόγραμμα των εξετάσεων θα αναρτηθεί με ευθύνη των Διευθυντών Σχολών και των Προϊσταμένων Τμημάτων στο site  του Τμήματος και στο site  της Σχολής μέχρι την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011.

Με τα δεδομένα αυτά και υπό την προϋπόθεση ότι θα λειτουργούν πλήρως όλες οι υπηρεσίες του Ιδρύματος, θα ξεκινήσουν οι εγγραφές των νεοεισερχομένων σπουδαστών από τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011 μέχρι και την Παρασκευή 07 Οκτωβρίου 2011. Την ίδια χρονική περίοδο θα πραγματοποιηθούν οι εγγραφές των νεοεισερχομένων σπουδαστών και για την υπό κατάληψη Σχολή Γραφικών Τεχνών και Καλλιτεχνικών Σπουδών (ΣΓΤΚΣ). Ευθύνη για την απρόσκοπτη εγγραφή των νεοεισερχομένων σπουδαστών θα έχουν αποκλειστικά οι Διευθυντές των Σχολών.

Από τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011 μέχρι και την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011 θα πραγματοποιηθούν οι ανανεώσεις εγγραφών των υπολοίπων εξαμήνων μόνον ηλεκτρονικά. Η ανανέωση εγγραφής απαιτείται και για σπουδαστές που οφείλουν μόνο πτυχιακή εργασία ή πρακτική άσκηση ή και τα δύο.

Η έναρξη μαθημάτων για τα εξάμηνα Α, Γ, Δ, Ε, ΣΤ και Ζ, εκτός του Β, θα γίνει τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved