ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
"Αναδιάρθρωση των πόρων για διδάσκοντες"

 

Αθήνα 29.9.2011, 16:32

Για εσωτερική αναδιάρθρωση των εγκεκριμένων πόρων με στόχο την καλύτερη αξιοποίησή τους, έκανε σήμερα λόγο η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου στο ραδιόφωνο του Flash, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τις μειωμένες πιστώσεις για διδάσκοντες στα Πανεπιστήμια.

Η υπουργός πρόσθεσε ότι "Υπάρχουν καθηγητές οι οποίοι κάνουν βοηθητικά μαθήματα και διδάσκουν στα κενά που υπάρχουν στα Πανεπιστήμια. Είναι μία μορφή ωρομισθίων για τους οποίους υπάρχει από το υπουργείο Οικονομικών έγκριση για έναν συγκεκριμένο αριθμό πιστώσεων. Αυτό που θέλουμε είναι να υπάρχει η δυνατότητα για κάθε Πανεπιστήμιο να χρησιμοποιεί αυτή την πίστωση όπως θέλει και να έχουμε τη δυνατότητα ως υπουργείο να κάνουμε μία διαχείριση των συγκεκριμένων πιστώσεων, ώστε να μπορούν τα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ να αντιμετωπίσουν τα τυχόν προβλήματα προσωπικού που αντιμετωπίζουν. Δεν πρόκειται ούτε για επαναδιαπραγμάτευση, ούτε για άλλα κονδύλια.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved