ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Τροπολογίες στο ν. 4009/2011 για την Ανώτατη Εκπαίδευση
 

 

Αθήνα 7.9.2011, 18:45

Τροπολογίες στον πρόσφατο νόμο 4009/2011 για την Ανώτατη Εκπαίδευση επιφέρει το υπουργείο Παιδείας, τονίζοντας ότι, ενόψει της εφαρμογής του, είναι απολύτως αναγκαίο να δοθούν διευκρινίσεις προς αποφυγή κάθε παρανόησης.

Στο πλαίσιο αυτό κατατέθηκε, σήμερα τροπολογία, που προβλέπει ότι:
1. Ο αριθμητικός περιορισμός του Συμβουλίου για τα μέλη των Σχολών επεκτείνεται και για τα Τμήματα στα ΑΕΙ όπου συνυπάρχουν Σχολές και Τμήματα ή μόνο Τμήματα, μέχρι τη δημιουργία Σχολών σύμφωνα με το νέο νόμο.
2. Παρέχεται εξουσιοδότηση στον υπουργό Παιδείας -μέχρι την έκδοση εσωτερικού κανονισμού και Οργανισμού από κάθε Ίδρυμα- να περιγράψει για τη μεταβατική αυτή περίοδο τις τυπικές διαδικασίες διενέργειας των εκλογών, οι οποίες λαμβάνουν χώρα με την ευθύνη των πενταμελών επιτροπών και του κάθε Ιδρύματος.

* Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε την τροπολογία.

 

 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
Οι τροπολογίες (αρχείο pdf 217 kb)

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved