ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Συνεργασία του Πανεπιστημίου Αιγαίου με άλλα ΑΕΙ

 

Αθήνα 7.11.2011, 14:21

Η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Αιγαίου αποφάσισε τη σύναψη Πρωτοκόλλου Συνεργασίας μεταξύ του Πανεπιστημίου και της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, του Πανεπιστημίου Κύπρου και του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, τα οποία προσιδιάζουν στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων.

 Οι εν λόγω συνεργασίες στοχεύουν στην προαγωγή της διδασκαλίας και της έρευνας στα πανεπιστημιακά Ιδρύματα, στην ανάπτυξη παιδαγωγικών και πολιτιστικών ανταλλαγών μεταξύ πανεπιστημίων, στη δικτύωση των ερευνητικών εργαστηρίων των Ιδρυμάτων και την από κοινού αξιοποίηση των υποδομών και της τεχνογνωσίας, στη διαμόρφωση θεσμικού πλαισίου που θα διευκολύνει και θα προάγει την έρευνα σε ποικίλους τομείς, καθώς και στη διαρκή βελτίωση της πανεπιστημιακής λειτουργίας αλλά και γενικότερα της υποστήριξης της αποστολής και του ρόλου των ελληνικών Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων.

Η επίσημη τελετή της σύναψης πρωτοκόλλων συνεργασίας από τους Πρυτάνεις θα γίνει στη Μυτιλήνη την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011, στο Αμφιθέατρο (ισόγειο, Τμήμα Γεωγραφίας) στο Λόφο Πανεπιστημίου. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 18:00 με την υπογραφή των Πρωτοκόλλων Συνεργασίας μεταξύ των Πανεπιστημίων, θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου, και στη συνέχεια και ώρα 19: 00 θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή εκδήλωση με θέμα: "Η προοπτική και ο ρόλος των Eλληνικών Πανεπιστημίων σήμερα", η οποία απευθύνεται στο ευρύ κοινό.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved