ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Απόφαση για την εκπαίδευση των Ενεργειακών Επιθεωρητών
 

 

Αθήνα 8.11.2011, 14:32

Απόφαση των συναρμόδιων υπουργείων Παιδείας και Περιβάλλοντος σχετικά με την Εκπαίδευση και εξεταστική διαδικασία Ενεργειακών Επιθεωρητών παρουσιάζει η Proslipsis.

Σκοπός της απόφασης είναι ο καθορισμός του περιεχομένου και της διαδικασίας υλοποίησης του εκπαιδευτικού προγράμματος και της εξεταστικής διαδικασίας των υποψήφιων Ενεργειακών Επιθεωρητών, σύμφωνα με το άρθρο 9 του Π.Δ. 100/2010 και την παράγραφο 8 του άρθρου 10 του Ν. 3851/2010, προκειμένου να διασφαλιστεί η ποιότητα των διενεργούμενων ενεργειακών επιθεωρήσεων, με σκοπό τη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης του κτιριακού αποθέματος της χώρας στο πλαίσιο της εθνικής πολιτικής για την προστασία του περιβάλλοντος και την επίτευξη της αειφόρου ανάπτυξης.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα διεξάγεται από Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚ), πιστοποιημένα από το Εθνικό Κέντρο Πιστοποίησης Δομών Διά Βίου Μάθησης (ΕΚΕΠΙΣ), μετά από την υποβολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος σε σχετική ανοικτή πρόσκληση του υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (ΥΠΕΚΑ).

Τα οριζόμενα στην απόφαση συνιστούν απαραίτητες προϋποθέσεις για τη χορήγηση άδειας Ενεργειακού Επιθεωρητή και την εγγραφή στο αντίστοιχο Μητρώο Ενεργειακών Επιθεωρητών.

* Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε την απόφαση.

 

 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
Η απόφαση (αρχείο pdf 207 kb)

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved