ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
ΚΕΔΕ: Ουδέν πρόβλημα θέρμανσης στα σχολεία

 

Αθήνα 8.12.2011, 16:21

Δεν υπάρχει θέμα θέρμανσης των σχολείων της χώρας, ούτε καν σε περιοχές με δύσκολες καιρικές συνθήκες, όπως η Κομοτηνή, η Καβάλα, η Ξάνθη, η Φλώρινα, η Κοζάνη, τονίζει σε ανακοίνωσή της η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ).

Η ΚΕΔΕ προσθέτει ότι: "Η χρηματοδότηση των δήμων για τις λειτουργικές δαπάνες των σχολείων -όπου συμπεριλαμβάνεται και η αγορά πετρελαίου για τα σχολεία- για το 2011, είναι της τάξης των 100 εκ. ευρώ, τα οποία έχουν εκταμιευτεί σε τέσσερις δόσεις, ήτοι από 30 εκ. ευρώ τον Φεβρουάριο και τον Απρίλιο και από 20 εκ. ευρώ τον Αύγουστο και τον Νοέμβριο. Σε σύγκριση με την περυσινή χρονιά, φέτος η χρηματοδότηση ήταν κατά 1,3 εκ. ευρώ μεγαλύτερη. Ακριβώς λόγω της εφαρμογής του Καλλικράτη, δηλαδή της συγχώνευσης ανά σχολική βαθμίδα των Σχολικών Επιτροπών και της εφαρμογής ενιαίας οικονομικής διαχείρισης, έγινε και σοβαρός εξορθολογισμός των δαπανών".

Τέλος, διαβεβαιώνει ότι σε καμία περίπτωση δημοτική αρχή δεν πρόκειται να αφήσει χωρίς θέρμανση τα σχολεία, ακόμη και αν υπάρξουν προβλήματα.

Για το ίδιο θέμα, η υφυπουργός Παιδείας Εύη Χριστοφιλοπούλου δήλωσε ότι τα χρήματα για τη θέρμανση των σχολείων έχουν πάει έγκαιρα στους Δήμους.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved