ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Συνάντηση Α. Διαμαντοπούλου με γερμανούς βουλευτές

 

Αθήνα 8.12.2011, 22:21

Η βελτίωση της διδασκαλίας των ελληνικών και των γερμανικών ως ξένες γλώσσες και η προώθηση της αμοιβαίας συνεργασίας των Ανώτατων Ιδρυμάτων της Ελλάδας και της Γερμανίας, βρέθηκαν στο επίκεντρο συζήτησης που είχε σήμερα η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου με μέλη της Επιτροπής για ζητήματα Πολιτισμού και Παιδείας της Ομοσπονδιακής Κάτω Βουλής της Γερμανίας, στο πλαίσιο των διμερών σχέσεων και της συνεργασίας στους τομείς Παιδείας και Πολιτισμού.

Επιπλέον, η υπουργός παρουσίασε τις μεγάλες αλλαγές που συντελέστηκαν τα δύο τελευταία χρόνια στις τρεις βαθμίδες τις Εκπαίδευσης: το Νέο Σχολείο, το Νέο Λύκειο και το Τεχνολογικό Λύκειο, το Ψηφιακό Σχολείο, το Ψηφιακό Φροντιστήριο και τις βασικές αλλαγές του νόμου για τα ΑΕΙ.

Οι βουλευτές που συμμετείχαν στη συνάντηση ήταν: Dr. Peter Gauweiler (CDU/CSU), Angelika Krüger-Leißner (SPD), Monika Grütters (CDU/CSU), Claudia Roth (Bündnis 90/Die Grünen) και Dr. Lukrezia Jochimsen (Die Linke).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved