ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Ευρωπαϊκή Πιστοποίηση Ποιότητος για το Τμήμα Χημείας ΑΠΘ

 

Αθήνα 9.4.2012, 20:27

Η Ευρωπαϊκή Πιστοποίηση Ποιότητος Σπουδών Χημείας Eurobachelor® απονεμήθηκε στο Τμήμα Χημείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Η εν λόγω πιστοποίηση απονέμεται από το Ευρωπαϊκό Θεματικό Δίκτυο Χημείας (ECTNA), τον μόνο επίσημο φορέα για τη χημική εκπαίδευση στην Ευρώπη, και έχει υιοθετηθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση Χημικών και Μοριακών Επιστημών (EuCheMS).

Τα πτυχία των Τμημάτων Χημείας που έχουν λάβει την Ευρωπαϊκή Πιστοποίηση Ποιότητος Σπουδών Eurobachelor® αναγνωρίζονται στον Ευρωπαϊκό Χώρο Ανωτάτης Εκπαίδευσης ως υψηλών προδιαγραφών.

Η πιστοποίηση Eurobachelor®  διευκολύνει σημαντικά την κινητικότητα των φοιτητών που ενδιαφέρονται για προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό. Επιπλέον, η πιστοποίηση Eurobachelor® έχει σημαντικό αντίκρισμα στον ευρωπαϊκό εργασιακό χώρο.

Στο εξής οι απόφοιτοι του Τμήματος Χημείας του ΑΠΘ θα αποκτούν -ταυτόχρονα με το πτυχίο τους- και βεβαίωση της πιστοποίησης Eurobachelor®, εφόσον βέβαια το επιθυμούν.

«Το Τμήμα μας οφείλει για μια ακόμη φορά να ευχαριστήσει όλους εκείνους που πίστεψαν στην προσπάθεια αυτή όταν ξεκίνησε πριν από αρκετά χρόνια και δούλεψαν στη συνέχεια για την επίτευξη της Ευρωπαϊκής Πιστοποίησης του Προγράμματός Σπουδών μας» δήλωσε ο Πρόεδρος του Τμήματος Χημείας του ΑΠΘ., Αν. Καθηγητής Ανδρέας Γιαννακουδάκης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved