ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Συνεδρίαση για την εφαρμογή του νόμου για τα ΑΕΙ

 

Αθήνα 20.4.2012, 18:11

Tη Δευτέρα 23 Απριλίου 2012 και ώρα 11.00 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη Συνεδρίαση της ομάδας εργασίας από πρυτάνεις και εκπροσώπους του υπουργείου Παιδείας με σκοπό τη  διευθέτηση θεμάτων που αφορούν την πλήρη εφαρμογή του νόμου για τα ΑΕΙ.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στο υπουργείο και κατά την έναρξή της θα παραστεί ο υπουργός Παιδείας Καθηγητής Γ. Μπαμπινιώτης.

Στην ομάδα εργασίας συμμετέχουν οι εξής: Τριαντάφυλλος Αλμπάνης, πρύτανης Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και πρόεδρος της Συνόδου των πρυτάνεων, Γιάννης Μυλόπουλος, πρύτανης Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Σίμος Σιμόπουλος, πρύτανης του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, Γιώργος Παναγιωτάκης, πρύτανης Πανεπιστημίου Πατρών, Κωνσταντίνος Ρέμελης , πρύτανης Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, Ανδρέας Κανάκης, πρόεδρος ΤΕΙ Καλαμάτας, Δημήτρης Πασχαλούδης, πρόεδρος ΤΕΙ Σερρών, Νίκος Σταυρακάκης, πρόεδρος ΠΟΣΔΕΠ, Ιωάννης Τσάκνης, πρόεδρος ΟΣΕΠ-ΤΕΙ, Βασίλειος Παπάζογλου, Ειδικός Γραμματέας Ανώτατης Εκπαίδευσης, Αθανάσιος Κυριαζής, σύμβουλος του αναπληρωτή υπουργού Παιδείας και πρώην Ειδικός Γραμματέας Ανώτατης Εκπαίδευσης, Γιώργος Παγουλάτος, εκπρόσωπος της Κυβέρνησης, Καθηγητής Ευρωπαϊκής Πολιτικής και Οικονομίας. 

Σχολικοί σύμβουλοι
Εν τω μεταξύ, συνάντηση με την Πανελλήνια Ένωση Σχολικών Συμβούλων, όπου συζητήθηκαν βασικά θέματα ποιότητας της εκπαίδευσης -μεταξύ των οποίων ο θεσμός του σχολικού συμβούλου και η λειτουργία του τα τελευταία 30 χρόνια- είχε σήμερα ο κ. Μπαμπινιώτης. Ακόμα, συζητήθηκε το μείζον ζήτημα της αξιολόγησης του εκπαιδευτικού έργου και του έργου του εκπαιδευτικού με ιδιαίτερη έμφαση στον ρόλο του σχολικού συμβούλου στη διαδικασία της αξιολόγησης. Οι εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ένωσης Σχολικών Συμβούλων δεσμεύτηκαν να υποβάλουν προτάσεις γι’ αυτό το θέμα σε εύλογο διάστημα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved