ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Παράταση για τις προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις

 

Αθήνα 24.5.2012, 16:24

Το υπουργείο Παιδείας ανακοινώνει ότι, λόγω των εκλογών, παρατείνεται η ημερομηνία των προαγωγικών και απολυτηρίων εξετάσεων των μαθητών των σχολείων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Ειδικότερα:

* Γυμνάσια
- Οι προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις όλων των τάξεων του Γυμνασίου παρατείνονται μέχρι και την Πέμπτη  21 Ιουνίου 2012.

* Γενικά Λύκεια (Ημερήσια και Εσπερινά)
- Οι προαγωγικές εξετάσεις των μαθητών της Α' και Β' τάξης των Ημερησίων ΓΕΛ καθώς, επίσης, και οι απολυτήριες εξετάσεις των μαθητών της Γ΄ τάξης για τους οποίους προβλέπεται εξέταση μόνο σε επίπεδο σχολικής μονάδας, παρατείνονται  μέχρι και την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012.
- Οι προαγωγικές εξετάσεις των μαθητών της Α', Β' και Γ' τάξης των Εσπερινών ΓΕΛ καθώς, επίσης, και οι απολυτήριες εξετάσεις των μαθητών της Δ΄ τάξης για τους οποίους προβλέπεται εξέταση μόνο σε επίπεδο σχολικής μονάδας, παρατείνονται μέχρι και την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012.
- Οι απολυτήριες εξετάσεις των μαθητών της Γ' τάξης των Ημερησίων ΓΕΛ και της Δ' τάξης των Εσπερινών ΓΕΛ, στα μαθήματα τα οποία εξετάζονται σε επίπεδο σχολικής μονάδας παρατείνονται μέχρι και την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012. 
- Οι επαναληπτικές εξετάσεις των μαθητών όλων των τάξεων των Ημερησίων και Εσπερινών ΓΕΛ να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι και την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012.

* Επαγγελματικά Λύκεια - Επαγγελματικές Σχολές
- Οι προαγωγικές εξετάσεις των μαθητών της Α' και B' τάξης των Ημερησίων ΕΠΑΛ παρατείνονται μέχρι και την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012.
- Οι προαγωγικές εξετάσεις των μαθητών της Α', B' και Γ' τάξης των Εσπερινών ΕΠΑΛ παρατείνονται μέχρι και την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012.
- Οι προαγωγικές εξετάσεις των μαθητών της Α' τάξης των ΕΠΑΣ παρατείνονται μέχρι και την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012.
- Οι απολυτήριες και πτυχιακές εξετάσεις των μαθητών της Γ' τάξης των Ημερησίων ΕΠΑΛ και της Δ΄ τάξης των Εσπερινών ΕΠΑΛ. παρατείνονται μέχρι και την Τρίτη 26 Ιουνίου 2012.
- Οι πτυχιακές εξετάσεις της Β' τάξης των ΕΠΑΣ παρατείνονται μέχρι και την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012.
- Οι επαναληπτικές εξετάσεις των μαθητών της Γ' τάξης Ημερησίων και της Δ' τάξης Εσπερινών ΕΠΑΛ να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι και την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012, ημερομηνία έκδοσης αποτελεσμάτων.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved