ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Προετοιμασία για το GMAT από το E-Learning του Πανεπιστημίου Αθηνών

 

Αθήνα 13.7.2012, 14:34

Συνεχίζοντας την πρωτοπορία του στο χώρο της εξ αποστάσεως (μέσω Διαδικτύου) εκπαίδευσης, το e-learning του Κέντρου Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης του Πανεπιστημίου Αθηνών ανακοινώνει  τη διάθεση -για πρώτη φορά- του προγράμματος "Ολοκληρωμένη προετοιμασία υποψηφίων GMAT (Graduate Management Admission Test)".

Το ΚΕΚ οδηγήθηκε στο σχεδιασμό του συγκεκριμένου προγράμματος μετά τη διαπίστωση ότι επιδίωξη των αποφοίτων των ελληνικών πανεπιστημίων για σπουδές σε αναγνωρισμένα μεταπτυχιακά προγράμματα της Ελλάδας και του εξωτερικού, πολλές φορές και σε μεγάλο βαθμό συνδέεται με την επίτευξη μίας υψηλής βαθμολογίας στο GMAT.

Η ανάπτυξή του προγράμματος στηρίχτηκε κυρίως στην εμπειρία των καθηγητών του, στη γνώση των καθηγητών του, για τη διαδικασία προετοιμασίας των υποψηφίων GMAT με τις πιο καινοτόμες, στοχευμένες και επιτυχημένες λύσεις, καθώς και στη συνεργασία με τους πιο επιτυχημένους και αξιόπιστους προμηθευτές βιβλίων και ηλεκτρονικού υλικού (Computer Adaptive Tests). Με την εγγραφή τους στο πρόγραμμα οι εκπαιδευόμενοι θα εφοδιάζονται με τα επίσημα βιβλία του GMAT (Offi cial Guide for the GMAT review-13th edition, Offi cial Guide for GMAT quantitative review, Offi cial Guide for GMAT verbal review) καθώς και με τα πλέον επιτυχημένα βιβλία του Kaplan και τα Computer Adaptive Tests από το 800score. Επίσης, στην συνεχή ενημέρωση για τα δρώμενα στο χώρο του GMAT και της εκπαίδευσης του και στην άρτια και σύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή του Ιδρύματος.

Αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται μέχρι 26 Οκτωβρίου 2012, ενώ η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει στις 29 Οκτωβρίου 2012.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο e-mail: elearn-secretariat@elke.uoa.gr, στα τηλ.: 210.3689354 και 210.3689381 και στο φαξ: 210-3689352. Site: http://elearn.elke.uoa.gr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved