ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Πρόγραμμα για το μάθημα ΑΕΠΠ από την Infolearn

 

Αθήνα 3.10.2012, 16:54

Ένα "εργαλείο" εξάσκησης για το μάθημα της Ανάπτυξης Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον παρουσιάζει η infolearn.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 350 ερωτήσεις και επιτρέπει εξάσκηση στο φροντιστήριο ή στο σπίτι, δυνατότητα προσθήκης ερωτήσεων, έλεγχο της προόδου του μαθητή και δικό σας sub-domain.
 
Το τεστ ΑΕΠΠ υποστηρίζει τους πιο δημοφιλείς τύπους ερωτήσεων όπως: πολλαπλών επιλογών, σωστού - λάθους, εισαγωγής κειμένου και αντιστοίχισης. Εκτός όμως από αυτούς τους τύπους ερωτήσεων, υποστηρίζει και τους παρακάτω:
- Ταξινόμισης: Για κάθε ερώτηση ταξινόμησης μπορείτε να εισάγετε μέχρι οκτώ (8) αντικείμενα. Ο υποψήφιος θα πρέπει να τα ταξινομήσει αναλόγως της διατύπωσης της ερώτησης.
- Επιλογής λέξεων: Ο υποψήφιος θα πρέπει να συμπληρώσει τα κενά του κειμένου/κώδικα χρησιμοποιώντας συγκεκριμένες λέξεις.
- Σταυρόλεξο: Ο υποψήφιος θα πρέπει να λύσει ένα σταυρόλεξο.
- Πολλαπλή Σωστό - Λάθος: Ο υποψήφιος θα πρέπει να απαντήσει με Σωστό / Λάθος σε περισσότερες από μια απαντήσεις της ερώτησης.
- Εντοπισμός γραμμής κώδικα: Ο υποψήφιος θα πρέπει να εντοπίσει την ζητούμενη γραμμή κώδικα. Για παράδειγμα θα πρέπει να εντοπίσει σε ποια εντολή του αλγορίθμου ενδέχεται να εκτελεστεί η διαίρεση με το μηδέν.
- Παρακολούθηση τιμών: Ο υποψήφιος θα πρέπει να συμπληρώσει τις τιμές των ζητούμενων μεταβλητών ενός τμήματος κώδικα.
όλους αυτούς τους τύπους έχετε την δυνατότητα να τους δείτε στην πράξη χρησιμοποιώντας τα στοιχεία εισόδου που εμφανίζονται παρακάτω.

Μπορείτε να δείτε το Πρόγραμμα στην ιστο σελίδα aepp.quiz4u.gr, χρησιμοποιώνοντας: όνομα χρήστη: demo, κωδικό πρόσβασης: demo.
 
Η χρέωση γίνεται ανά μαθητή. Στην βασική του έκδοση το κόστος για κάθε μαθητή είναι στα 10€/έτος. Στην περίπτωση που θέλετε να εισάγετε δικές σας ερωτήσεις το κόστος είναι 100€/έτος. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved