ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Συζήτησαν συνεργασία ΑΠΘ - αμερικανικών Πανεπιστημίων

 

Αθήνα 28.3.2013, 17:15

Τις δυνατότητες διεύρυνσης της συνεργασίας μεταξύ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και αμερικανικών Πανεπιστημίων συζήτησαν ο Πρύτανης του ΑΠΘ Γιάννης Μυλόπουλος με το Γενικό Πρόξενο των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη Ρόμπερτ Σάντερς σε συνάντηση που είχαν σήμερα στο γραφείο της Πρυτανείας.

Στη διάρκεια της συνάντησης εξετάστηκε το ενδεχόμενο η ακαδημαϊκή και ερευνητική συνεργασία, που ήδη έχει το ΑΠΘ με πανεπιστημιακά ιδρύματα των Ηνωμένων Πολιτειών, να επεκταθεί και σε επίπεδο ανταλλαγής φοιτητών. Παράλληλα, συζητήθηκε η προοπτική το ΑΠΘ και το Προξενείο να πραγματοποιήσουν κοινές δράσεις που να αφορούν στους νέους, με την ευκαιρία και της «Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας - Θεσσαλονίκη 2014», τη διοργάνωση της οποίας έχει αναλάβει ο Δήμος Θεσσαλονίκης.

«Η εκπαιδευτική και ερευνητική σύμπραξη με τα Πανεπιστήμια των ΗΠΑ, για την οποία μπορεί να συμβάλει ενεργά το Αμερικανικό Προξενείο της Θεσσαλονίκης, διευρύνει ακόμα περισσότερο τους ορίζοντες του ΑΠΘ, γεγονός που θα έχει πολλαπλά οφέλη για την πανεπιστημιακή κοινότητα και ιδιαίτερα για τους φοιτητές του Πανεπιστήμιου μας», δήλωσε μετά τη συνάντηση ο κ. Μυλόπουλος.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved