ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στην ΟΣΚ ΑΕ

 

Αθήνα 26.5.2013, 13:32

Συγκροτήθηκε σήμερα σε σώμα, στην πρώτη συνεδρίασηή του, το νέο διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού Σχολικών Κτηρίων (ΟΣΚ ΑΕ).

Το συμβούλιο αποτελείται από τους:
* Ηρακλή Δρούλια, Πολιτικό Μηχανικό, ως Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνοντα Σύμβουλο και μέλη τους:
- Ανδρέα Βιτωράτο, Καθηγητή ΤΕΙ
- Μιχαήλ Δούναβη, Εκπαιδευτικό
- Αικατερίνη Τσουκαλά, Εκπαιδευτικό
- Χαρίκλεια Τσακμάκη, Ηλεκτρολόγο-Μηχανικό
- Ανδρέα Αθανασόπουλο, Ιδιωτικό Υπάλληλο και 
- Αντώνιο Αράπη, ΤΕ Πολιτικό Μηχανικό – Εκπρόσωπο των εργαζομένων της ΟΣΚ ΑΕ.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, με τον ορισμό του νέου Δ.Σ. ανανεώθηκε η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του κ. Ηρακλή Δρούλια, στον οποίο πλέον ανατέθηκε και ο ρόλος του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού. Η δράση της ΟΣΚ ΑΕ από το Μάρτιο 2010, οπότε ο κ. Δρούλιας ανέλαβε για πρώτη φορά τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου είναι αξιοσημείωτη. Η ΟΣΚ ΑΕ είναι πλέον ένας οργανισμός με πολύ χαμηλό κόστος λειτουργίας, αφού οι λειτουργικές δαπάνες αντιστοιχούν κατά μέσο όρο στο 1,50% επί του συνολικού προϋπολογισμού, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται σημαντικός αριθμός έργων σχολικών υποδομών: Αυτή τη στιγμή η ΟΣΚ ΑΕ κατασκευάζει 77 έργα προϋπολογισμού περίπου 185εκ. €, ένα έργο ΣΔΙΤ προϋπολογισμού 82εκ.€ και προγραμματίζει την άμεση υπογραφή 8 νέων συμβάσεων έργων που έχουν ήδη δημοπρατηθεί [προϋπολογισμού 33εκ.€], καθώς και τη δημοπράτηση 55 νέων έργων συνολικού προϋπολογισμού 161,5εκ.€, αμέσως μετά την εξασφάλιση της χρηματοδότησής τους. Επίσης, βρίσκονται σε εξέλιξη 32 Προγραμματικές Συμβάσεις με ΟΤΑ συνολικού προϋπολογισμού 59εκ.€, εκ των οποίων οι 11 αφορούν σε έργα που έχουν ενταχθεί στο ΕΣΠΑ. Ταυτόχρονα, έχουν ανακηρυχθεί οι προσωρινοί μειοδότες σε τέσσερα έργα ΣΔΙΤ συνολικού προϋπολογισμού 277εκ.€.

«Η Ελλάδα στο θέμα των σχολικών υποδομών μπαίνει σε μια νέα εποχή. Όραμά μας είναι να συνεχίσουμε να δημιουργούμε ένα σχολικό περιβάλλον που θα αναβαθμίσει την Παιδεία τόσο σε επίπεδο υποδομών όσο και σε περιεχόμενο, υλοποιώντας πρωτοποριακά προγράμματα και αξιοποιώντας την εμπειρία και τεχνογνωσία του ανθρώπινου δυναμικού μας» δήλωσε ο κ. Δρούλιας για να συμπληρώσει: «Βασική επιδίωξη της διοίκησης της ΟΣΚ ΑΕ είναι να διατηρήσουμε την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας και να ανανεώνουμε τους στόχους μας με καινοτόμες στρατηγικές και υψηλά πρότυπα κοινωνικής ευθύνης».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved