ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
ΑΠΘ: Τεστ πατρότητας με πιστοποίηση

 

Αθήνα 8.5.2013, 19:45

Το μοναδικό πιστοποιημένο, για τον έλεγχο πατρότητας, Εργαστήριο στην Ελλάδα, σε κρατικό επίπεδο, αποτελεί πλέον το νεοσύστατο Τμήμα Μοριακής Ιατροδικαστικής (DNA) της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Με στόχο την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στο κοινωνικό σύνολο, το νεοσύστατο Τμήμα Μοριακής Ιατροδικαστικής (DNA) της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ πιστοποιήθηκε κατά ISO 9001:2008, στο πεδίο «Έλεγχος πατρότητας με τη χρήση των γενετικών δεικτών STR».

Στο Τμήμα Μοριακής Ιατροδικαστικής (DNA) μπορούν να απευθυνθούν όλοι οι πολίτες για έλεγχο πατρότητας/μητρότητας και γενικά για τον έλεγχο συγγενικών σχέσεων.

Ο έλεγχος γίνεται με χρήση τεχνολογίας αιχμής. Χρησιμοποιούνται συστήματα αντιδραστηρίων τελευταίας γενιάς και υπερσύγχρονος εξοπλισμός (αυτόματος γενετικός αναλυτής).

Πληροφορίες για το κοινό: 2310 999222, www.test-patrotitas.web.auth.gr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved